Παράδοση σκαφών LASER

Το Σάββατο 6 Μαρτίου 2010, στο λιμενίσκο Αρτέμιδος, ο δήμαρχος Αρτέμιδος κ. Γιώργος Αλτιπαρμάκης και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Παναγιώτης Τουτζίδης παρέδωσαν τα 2 σκάφη Laser στα παιδιά της ομάδας.

Ο πρόεδρος του ΝΟΛ κ. Βασίλης Πλυμένος αναφέρθηκε στην συνεργασία και την συνδρομή του Δήμου στο έργο του ομίλου, γεγονός που βοηθά στην εξάπλωση του ναυταθλητισμού στα παιδιά και την νεολαία της περιοχής. Στη συνέχεια, τα παιδιά που είχαν αρματώσει από νωρίς εξήγησαν στον δήμαρχο και τον πρόεδρο τα συστήματα του σκάφους και την χρησιμότητα τους, ενώ δεν παρέλειψαν να εκφράσουν τις ευχαριστίες τους.

Στην συζήτηση που ακολούθησε, ο πρόεδρος και ο ταμίας του ΝΟΛ ενημέρωσαν τον δήμαρχο για τα τρέχοντα θέματα του ομίλου, πιο αναλυτικά για:
Την εξέλιξη της ημερίδας που διοργανώνεται στις 25 Απριλίου με θέμα «Η ιστιοπλοΐα ως εργαλείο τοπικής ανάπτυξης», το πρόγραμμα, τους ομιλητές και τους προσκαλεσμένους.
Την δυνατότητα οικονομικής ενίσχυσης του Δήμου για την συμμετοχή της αθλήτριας μας Βασιλικής Ζωγράφου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 2010 Laser 4.7 Youth στην Ταϊλάνδη τον Απρίλιο του 2010.
Τα ζητήματα υποδομών τουαλέτες, αποδυτήρια και γλίστρα που αφορούν τα παιδιά και τα ΑμεΑ, με στόχο το 2010 να αποκατασταθούν.
Τέλος έμεινε ανοικτό να συζητηθούν σε επόμενη συνάντηση οι ανάγκες σε υλικά που θα καλύψει το ΔΗΝΑΚΕΑ το 2010.