Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Υ/Β Σκοποβολής

Ο σύλλογος «Γλαύκος» ανακοινώνει τη διοργάνωση του δεύτερου προκριματικού αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Υ/Β Σκοποβολής, το οποίο διεξάγεται υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας  Ε.Ο.Υ.Δ.Α.

protathlima ypovrihiou psarematos

Ο αγώνας των συμβατικών όπλων θα διεξαχθεί την Κυριακή 8 Μαϊου και θα ξεκινήσει στις 10:00 το πρωί, ενώ το Σάββατο θα προηγηθεί των υπερόπλων που θα ξεκινήσει στις 12:00 το μεσημέρι.

Τόπος διεξαγωγής θα είναι και φέτος το Δημοτικό Κολυμβητήριο Άνω Λιοσίων που βρίσκεται στην οδό Αιγαίου Πελάγους 1, κοντά στην έξοδο Νο 6 της Αττικής Οδού.

Είναι ανοικτών συμμετοχών (open), το παράβολο είναι 20€ στα υπερόπλα και 25€ στα συμβατικά, για τα ταμειακώς εντάξει μέλη του συλλόγου είναι 10€ και για τις γυναικείες συμμετοχές είναι δωρεάν.

Θα βραβευθούν οι τρεις πρώτοι νικητές στην ατομική και ομαδική βαθμολογία και στους δύο αγώνες, ενώ θα υπάρξει και λαχειοφόρος αγορά όπου θα κληρωθούν πλούσια δώρα.

Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές από τις προηγούμενες ημέρες στα τηλέφωνα 6972789518, 6977573133 και έως μία ώρα μετά την έναρξη του αγώνα στη γραμματεία.

Κανονισμός και περισσότερες πληροφορίες στο www.glafkos.gr.

Ο μεγάλος αριθμός συμμετοχών που κάθε χρόνο σημειώνετε, το πολύ υψηλό αγωνιστικό επίπεδο των αθλητών και η άψογη διοργάνωση, θα είναι για άλλη μία φορά τα χαρακτηριστικά αυτού του όμορφου αγωνιστικού θεσμού.