Ο “Γλαύκος” συμμετείχε στην “Νatex 2011”.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και την φετινή χρονιά ο σύλλογος ψαροντούφεκου “Γλαύκος” συμμετείχε στην 25η έκθεση Κυνήγι Ψάρεμα Κατάδυση Κάμπινγκ “ΝΑΤΕΧ SHOW 2011”.

glafkos

Καταρχήν ευχαριστούμε θερμά την εταιρία Delta Media και τον κ. Δ. Βαρβέρη, που με την δωρεάν παραχώρηση περιπτέρου βοήθησαν για ακόμα μία φορά το σύλλογο να έχει μια δυναμική παρουσία σε ένα τόσο σημαντικό γεγονός.

Επίσης ευχαριστούμε όλους όσους επισκεύθηκαν το περίπτερό μας και ενημερώθηκαν για τις δραστηριότητές μας, καθώς και όσους έγιναν μέλη μας.

glafkos

Τέλος ευχαριστούμε όλους όσους ενίσχυσαν το σύλλογο αγοράζοντας φούτερ και t-shirt από τη νέα σειρά ένδυσης που σχεδιάστηκε από τη γραφίστρια Φοίβη Σκοτίδα την οποία επίσης ευχαριστούμε.

Η μεγάλη ζήτηση που υπήρξε στα συγκεκριμένα είδη ξεπέρασε τις αρχικές προσδοκίες μας , με αποτέλεσμα να τελειώσουν γρήγορα κάποια νούμερα.

Για τους φίλους που δεν εξυπηρετήθηκαν  και ενδιαφέρονται ακόμα, τους ενημερώνουμε ότι μπορούν να τα προμηθευτούν από τα γραφεία του συλλόγου ή να τους τα αποστείλουμε ταχυδρομικώς.