Οι νέες εγκαταστάσεις της Β. Κηρύκος ΕΠΕ

Οι νέες εγκαταστάσεις της Β. Κηρύκος ΕΠΕ



Σε ένα νέο, άνετο και λειτουργικό χώρο, στο 5ο χλμ της Λεωφ. Βάρης-Κορωπίου, μεταφέρθηκαν οι εγκαταστάσεις της εταιρείας Β. Κηρύκος ΕΠΕ, που για περισσότερες από δύο δεκαετίες υπηρετεί με συνέπεια τους φίλους της θάλασσας στο χώρο του ποιοτικού σκάφους αναψυχής.

Δεν υπάρχει κανείς που να μην γνωρίζει τα αμερικάνικα Grady White, τα καταξιωμένα sportfishing που καθιέρωσε και στην ελληνική αγορά ο Βασίλης Κηρύκος. Σκάφη 100% αβύθιστα, με την επαναστατική γάστρα Sea V², στην οποία έχουμε ήδη αναφερθεί, τα Grady White σε μια γκάμα 19 μοντέλων από 5,50 μέχρι 11 μέτρα, ξεχωρίζουν για τη μοναδική πλεύση τους, για την άριστη ποιότητα της κατασκευής τους, τον άρτιο εξοπλισμό τους και την υψηλή αξία μεταπώλησης, καθιστώντας την αγορά τους πραγματική επένδυση.



Τα τελευταία χρόνια ο Βασίλης Κηρύκος έχει επίσης άλλες ποιοτικές προτάσεις και για τους φίλους των RIB αυτή τη φορά, με τα γνωστά μας φουσκωτά Great White. Η σειρά περιλαμβάνει τέσσερα μοντέλα, τα Faethon 500, 700, 750 και 900. Το 9μετρο διατίθεται σε έκδοση open και cabin.

Στις νέες εγκαταστάσεις της εταιρείας εκτός από την έκθεση, λειτουργεί το τμήμα του μονταρίσματος των φουσκωτών Great White, ενώ πολύ σύντομα στον πρώτο όροφο θα υπάρχει και κατάστημα εξοπλισμού, με ηλεκτρονικά και αξεσουάρ σκαφών. Μια βόλτα από τις νέες εγκαταστάσεις και η όπως πάντα εξυπηρέτηση με χαμόγελο θα σας πείσει.

Πληροφορίες:

τηλ. 210-96.54.162, 210-96.56.913,
fax 210-96.54.784,
www.kirikos.gr,
e-mail: [email protected].