ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΡΟΥ

Με την καθιερωμένη λαμπρότητα, έγινε η τελετή του αγιασμού των υδάτων στο λιμάνι της Παροικίας , παρουσία του Βουλευτή Κυκλάδων κ. Γ. Παπαμανώλη, του Δημάρχου κ. Χ. Βλαχογιάννη, της Επάρχου κ. Γ. Πρωτολάτη, του Προέδρου του Λιμενικού Ταμείου κ. Λ. Κοντό, δημοτικών συμβούλων και εκπροσώπων συλλόγων και φορέων.

Την εορταστική ατμόσφαιρα λάμπριναν με την παρουσία τους οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Πάρου με τα σκάφη τους κατά την διάρκεια της τελετής.

Με την κατάκτηση της πρώτης (1ης) θέσης της γενικής κατάταξης από τον αθλητή μας Νικόλαο Πατέλη, στο 1ο Διεθνές Επαμειβόμενο κύπελλο “ blue Greece 2009” για την κατηγορία Optimist, έκλεισε αγωνιστικά το 2009.

Τον επιτυχημένο αγώνα διοργάνωσε από τις 28 έως τις 30 Δεκεμβρίου 2009, ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πόρτο Ράφτη, ο Ναυτικός Όμιλος Ραφήνας και ο Δήμος Μαρκόπουλου υπό την αιγίδα της Ε.Ι.Ο. και διεξήχθει στην θαλάσσια περιοχή του Πόρτο Ράφτη.

Συμμετείχαν 125 αθλητές από 20 ομίλους από Ελλάδα και Ευρώπη.
Σημαντικές ήταν και οι θέσεις των υπολοίπων αθλητών του Ν.Ο.Π. : 17ος Φίλιππος Μαθιέλλης, 23η Βενετία Θεοχαρίδη , 28ος Νικόλαος Σκιαδάς, 55ος Νικόλαος Πιερτζοβάννης και 75ος Παναγιώτης Βρότσος.
Ευχαριστούμε θερμά τον Ν.Ο. Πόρτο Ράφτη για την φιλοξενία κατά την διάρκεια του αγώνα.

Ο Ν.Ο.Π. έχει περιλάβει ήδη στο αγωνιστικό του πρόγραμμα την συμμετοχή του και τον επόμενο χρόνο λόγω του υψηλού επιπέδου της διοργάνωσης.

Ο Ν.Ο.Π. ευχαριστεί τους χορηγούς του:
Την ναυτιλιακή εταιρεία BLUE STAR FERRIES
Την εταιρεία ΜAGIC MARINE
Τον κ. Μπίσια Κωνσταντίνο
Την εταιρεία “Μ. ΒΕΡΔΟΥΚΑ & ΣΙΑ Ε.Ε.” – “GOODY’S”
Την εταιρεία DSK FOILS