Νέο φουσκωτό σωσίβιο SIMI από την Eval

Το νέο φουσκωτό σωσίβιο SIMI είναι αποτέλεσμα των εργασιών του Τμήματος Έρευνας & Ανάπτυξης της EVAL.   Είναι 150 Newton και εγκεκριμένο κατά CE EN ISO12402-3.  Συνδυάζει μικρό μέγεθος με ένα εργονομικό, καλαίσθητο και άνετο σχεδιασμό.  Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί  στην υψηλή ποιότητα των πρώτων υλών παραγωγής τα οποία έχουν περάσει από εξονυχιστικό έλεγχο προκειμένου να εξασφαλίζεται η μέγιστη ασφάλεια στην θάλασσα.  Ολόκληρη η γραμμή παραγωγής των προϊόντων της EVAL διέπεται από αυστηρό ποιοτικό έλεγχο και η εταιρεία έχει διασφαλιστεί με πιστοποιητικό ποιότητας κατά ISO-9001:2008.  Η ΕVAL πέρα από την Ελληνική αγορά σημειώνει δυναμική εξαγωγική δραστηριότητα και στον σωστικό εξοπλισμό της.

Το νέο φουσκωτό σωσίβιο SIMI διατίθεται σε κόκκινο χρώμα και σε 6 τύπους : Με μηχανισμό χειρός ή αυτόματο, με πλαστική ή μεταλλική αγκράφα και με ή χωρίς D ring.

Τα προϊόντα σωστικού εξοπλισμού της EVAL είναι διαθέσιμα στα εξειδικευμένα καταστήματα ναυτιλιακών ειδών σε όλη την Ελλάδα και στα εξειδικευμένα EVAL Points.

EVAL Ε. Γ. Βαλλιανάτος,

τηλ. 210 5590872, Φαξ 210 5590871

www.eval.gr

E-mail : [email protected]