Νέο Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι Λονδίνου στο Earls Court – 1 με 9 Δεκεμβρίου 2007

Νέο Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι Λονδίνου στο Earls Court

1 με 9 Δεκεμβρίου 2007

Απίστευτο και όμως αληθινό. Οι Βρετανοί κατόρθωσαν να φέρουν τα πάνω, κάτω με ένα δεύτερο διεθνές ναυτικό σαλόνι, ένα μόλις μήνα πριν από αυτό στο εκθεσιακό κέντρο ExCel στα Docklands. Έτσι, έχουμε το Whyte & Mackay Earls Court Boat Show, 1 με 9 Δεκεμβρίου 2007 και Collins Stewart London Boat Show στο ExCel, 11 με 20 Ιανουαρίου 2008.

Το σαλόνι του Λονδίνου, παραδοσιακά και για πολλά χρόνια γινόταν στον εκθεσιακό χώρο του Earls Court, μέσα στο Λονδίνο. Το 2004 «μετακόμισε» στον εκθεσιακό χώρο του ExCel, έξω από το Λονδίνο και για λόγους χώρου, αλλά και για τη μαρίνα, που έδινε τη δυνατότητα να εκτεθούν μεγαλύτερα σκάφη στο νερό.

Είναι γεγονός πως, η ατμόσφαιρα του Earls Court χάθηκε στο απρόσωπο ExCel και τα λίγα χρόνια που διοργανώθηκε στο νέο εκθεσιακό χώρο, δεν είχε την απόδοση που όλοι περίμεναν. Κάτι έλειπε. Οι Βρετανοί έχουν ένα πολύ ισχυρό αίσθημα παράδοσης και το Earls Court ήταν ένα παραδοσιακό σύμβολο για το ναυτικό τους σαλόνι. Και έτσι, το Whyte & Mackay Earls Court Boat Show είναι γεγονός. Σε μερικές μέρες θα δούμε τα αποτελέσματα και θα επανέλθουμε.