Νέο ανανεωμένο website των Marina Stores

Το νέο ανανεωμένο website των MARINA stores είναι εδώ και το γιορτάζει με δώρο τα έξοδα μεταφοράς!

NewMarinaStwebsite

Τα MARINA stores υποδέχονται το Καλοκαίρι στο ολοκαίνουριο website www.marinastores.gr με στόχο την καλύτερη δυνατή ενημέρωση αλλά κυρίως εξυπηρέτηση όλων των καταναλωτών που αρχίζουν τις προετοιμασίες για τις θαλασσινές τους εξορμήσεις και όχι μόνο.

marina-stores-3

Ο νέος σχεδιασμός του www.marinastores.gr προσφέρει μεγάλη ευκολία στην πλοήγηση, με ένα εύχρηστο μενού που βοηθά τον χρήστη να βρει άμεσα και γρήγορα τα προϊόντα που αντιστοιχούν στα προσωπικά του ενδιαφέροντα και να πραγματοποιήσει τις αγορές του με ξεκάθαρο, αξιόπιστο και απολύτως ασφαλή τρόπο.

Η διαδικασία εγγραφής στο Marina stores είναι εύκολη και γρήγορη, ενώ με την μπάρα personalization μπορείτε να έχετε εύκολη πρόσβαση στο λογαριασμό σας και γρήγορη αλλαγή στις προτιμήσεις σας,αποφεύγοντας περιττές και χρονοβόρες διαδικασίες.

Στην κεντρική σελίδα μπορείτε ανά πάσα στιγμή να δείτε τις ενότητες των προϊόντων, ώστε να κατευθύνετε τις αγορές σας με μια ματιά αξιοποιώντας παράλληλα και τις προσφορές για εξοικονόμηση χρημάτων.

marina-stores-1

Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στην παρουσίαση των προϊόντων και τη διευκόλυνση του πρακτικού καταναλωτή που θέλει να πραγματοποιήσει τις αγορές του εξοικονομώντας χρόνο και χρήματα.

Το καλάθι αγορών είναι σε εμφανές σημείο, γρήγορο και ξεκάθαρο στη χρήση του, με δυνατότητα εύκολης προεπισκόπησης των αγορών σας και εξαιρετικά απλή και γρήγορη διαδικασία checkout.

Τέλος, μην παραλείψετε να εγγραφείτε στο newsletter, ώστε να ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα, τις προσφορές και όλες τις επιπλέον δυνατότητες που τα MARINA stores φροντίζουν να παρέχουν στους συνεργάτες τους,αλλά και να επωφεληθείτε της προσφοράς για δωρεάν παράδοση των προϊόντων σας σε όποιο σημείο της Ελλάδας κι αν βρίσκεστε!