Νέα συνεργασία της Ναυτίλος ΕΠΕ

Η ονομασία “Whisper” αναφορικά με γεννήτριες πετρελαίου είναι εδώ και πολλά χρόνια γνωστή στους γνώστες του αντικειμένου από την σειρά γεννητριών που λάνσαρε με αυτήν την ονομασία η ολλανδική Mastervolt.

Ο ανεξάρτητος κατασκευαστής αυτών των γεννητριών ξεκίνησε το 2007 να διακινεί τα προϊόντα του αυτόνομα πλέον και υπό την ονομασία “Whisper Power”. Στα πλαίσια της δημιουργίας ενός διεθνούς δικτύου διάθεσης ήρθε η ευτυχής συνάντηση της Whisper Power  με την Ναυτίλος ΕΠΕ η οποία ανέλαβε από το 2011 την αποκλειστική αντιπροσώπευση και προώθηση των προϊόντων της εταιρίας στην ελληνική αγορά.

Βασισμένη στην πολυετή εμπειρία της στην κατασκευή ποιοτικών γεννητριών πετρελαίου η Whisper Power δημιούργησε μία ευρεία σειρά προϊόντων που συναντάται ήδη στα τέσσερα άκρα του κόσμου, από την Κίνα μέχρι της ΗΠΑ και από το Μονακό μέχρι το  Στάβανγκερ.

Ο κατάλογος προϊόντων περιλαμβάνει ειδικές σειρές γεννητριών για στεριανή και για ναυτική χρήση με τις αντίστοιχες κατά περίπτωση προδιαγραφές που απευθύνονται τόσο στην επαγγελματική χρήση όσο και σε αυτήν της αναψυχής . Το εύρος της προσφοράς καλύπτει ισχύ από 3.5 έως και 200 kVA μαζί με όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα για την σύνθεση του συστήματος που θα  ανταποκρίνεται στις ειδικές ανάγκες του εκάστοτε χρήστη, καθώς και τα καινοτόμα συστήματα gensets”all-in-one” που μπορούν να καλύψουν όλες τις ανάγκες στην διαχείριση της ενέργειας. Επίσης περιλαμβάνει μία πλήρη σειρά μπαταριών AGM και GEL.

Τα προϊόντα της Whisper Power  μπορείτε να τα βρείτε στα καταστήματα της Ναυτίλος ΕΠΕ στον ΄Αλιμο,  Ποσειδώνος 33 & Μεταμορφώσεως 2, τηλ. 210 9854238,

τον Πειραιά,  Ακτή Μουτσοπούλου 36 τηλ. 210 4283478 και

στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης Ν. Πλαστήρα 25, τηλ. 2310452919 και στο Λαύριο. Επίσης στο [email protected] και

στο www.nautilus.gr