Νέα προϊόντα στη γκάμα ναυτιλιακών ειδών των MARINA Stores

Τα MARINA Stores πρόσθεσαν καινούρια προϊόντα στα είδη Αλιείας και Ένδυσης, τα οποία θα φανούν απολύτως χρήσιμα για τις δραστηριότητές σας εντός αλλά και εκτός τους σκάφους.

Σε όλα μας τα καταστήματα αλλά και στο www.marinastores.gr μπορείτε να βρείτε:

Κασετίνες – Βαλιτσάκια Ψαρέματος

Τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τα νέα αυτά προϊόντα, είναι η υψηλή ποιότητα κατασκευής, ώστε να αντέχουν στη μακροχρόνια χρήση, οι πολλές και πρακτικές θήκες αποθήκευσης, ώστε κάθε χρήστης να μπορεί να τοποθετεί και να οργανώνει όπως επιθυμεί τον εξοπλισμό του χωρίς να ψάχνει μέσα στην αταξία.
Τέλος, συγκεκριμένες κασετίνες είναι πλήρως αδιάβροχες ώστε να προστατεύουν από την υγρασία και το νερό τον εξοπλισμό που έχει αποθηκεύσει ο χρήστης εντός της κασετίνας καθώς και διάφανες για να εντοπίζει άμεσα τον εξοπλισμό που χρειάζεται να χρησιμοποιήσει, χωρίς να ανοιγοκλείνει άσκοπα την κασετίνα.

Κορδόνια Γυαλιών Ηλίου

Προστατέψτε τα πολύτιμα γυαλιά ηλίου σας από τυχόν πτώσεις. Κατά τη διάρκεια της ιστιοπλοΐας ή οποιουδήποτε άλλου αθλήματος, οι κινήσεις του σώματος αρκετές φορές είναι απότομες και έντονες. Έτσι υπάρχει πιθανότητα να πέσουν από πάνω μας τα γυαλιά ηλίου που φοράμε, με συνέπεια να δημιουργηθούν φθορές στο φακό ή στο σκελετό.

Καπέλα τύπου «Καπετάνιου»

Χειροποίητα κατασκευασμένα  από βαμβακερό ύφασμα ποιότητας, έτοιμα να σας προστατέψουν από το δυνατό Ήλιο του καλοκαιριού. Διαθέσιμα σε χρώμα λευκό, μπλε και μαύρο.