Νέα καγιάκ από την EVAL

H EVAL στη γκάμα της έχει μια σειρά από ανθεκτικά καγιάκ υψηλής σχεδίασης, ιδανικά για πολλές ώρες διασκέδασης.

SUNSHINE 4004 a

 

SUNSHINE 4004 b

ΚΑΓΙΑΚ SUNSHINE
Είναι πολύ σταθερό και άνετο αλλά ταυτόχρονα σχεδιασμένο για πολύ γρήγορες επιδόσεις παρά το μήκος του. Το μεγάλο πιλοτήριο καθιστά εύκολη τη μεταφορά όλων των ειδών εξοπλισμού για ψάρεμα ή οτιδήποτε άλλο. Στο πίσω μέρος του καγιάκ υπάρχουν κλίπς ώστε να στερεώνονται αντικείμενα για εύκολη και γρήγορη χρήση. Οι εργονομικές λαβές καθιστούν εύκολη την μεταφορά του καγιάκ. Είναι κατασκευασμένο από πλαστικό HDPE με φίλτρα UV για ανθεκτικότητα στην ηλιακή ακτινοβολία και τις συνθήκες της θάλασσας.

Κωδικός 4004
Διαστάσεις cm L 300 x W 77 x H 27
Βάρος 20kg

KINGFISHER 4005

ΚΑΓΙΑΚ KINGFISHER
Είναι πολύ σταθερό, άνετο και ταυτόχρονα σχεδιασμένο για πολύ γρήγορες επιδόσεις. Στο πίσω μέρος του καγιάκ υπάρχουν κλίπς ώστε να στερεώνονται αντικείμενα για εύκολη και γρήγορη χρήση. Οι εργονομικές λαβές καθιστούν εύκολη την μεταφορά του καγιάκ. Είναι κατασκευασμένο από πλαστικό HDPE με φίλτρα UV για ανθεκτικότητα στην ηλιακή ακτινοβολία και τις συνθήκες της θάλασσας.

ΧΡΩΜΑ : ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΜΠΛΕ ΜΕ ΑΣΠΡΟ

Κωδικός 4005
Διαστάσεις cm L 286x W 79 x H 28
Βάρος 21kg

HELEN 4006 HELEN 4006 b

ΚΑΓΙΑΚ HELEN
Είναι πολύ σταθερό, άνετο και γρήγορο. Στο πίσω μέρος του καγιάκ υπάρχουν κλίπς ώστε να στερεώνονται αντικείμενα για εύκολη και γρήγορη χρήση. Οι εργονομικές λαβές καθιστούν εύκολη την μεταφορά του καγιάκ. Με θέσεις για δυο ενήλικες. Είναι κατασκευασμένο από πλαστικό HDPE με φίλτρα UV για ανθεκτικότητα στην ηλιακή ακτινοβολία και τις συνθήκες της θάλασσας.

Κωδικός 4006 
Διαστάσεις cm L 291x W 81 x H 30
Βάρος  22 Kg

 NOAH 4007

ΚΑΓΙΑΚ NOAH
Τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματά του είναι η σταθερότητα, η ευελιξία και η άνεση. Στο πίσω και στο εμπρός μέρος του καγιάκ υπάρχουν κλίπς ώστε να στερεώνονται αντικείμενα για εύκολη και γρήγορη χρήση. Με θέσεις για δυο ενήλικες και ένα παιδί ή ένα κατοικίδιο. Οι εργονομικές λαβές καθιστούν εύκολη την μεταφορά του καγιάκ. Είναι κατασκευασμένο από πλαστικό HDPE με φίλτρα UV για ανθεκτικότητα στην ηλιακή ακτινοβολία και τις συνθήκες της θάλασσας

Κωδικός 4007
Διαστάσεις cm L 370x W 85 x H 35
Βάρος 32 Kg

Όλη η σειρά με τα καγιάκ απεικονίζεται στον κατάλογο της EVAL, στην ιστοσελίδα www.eval.gr και είναι διαθέσιμη στα καταστήματα ναυτιλιακών ειδών σε όλη την Ελλάδα και στα εξειδικευμένα EVAL Point.

Πληροφορίες EVAL Ε. Γ. Βαλλιανάτος
E-mail : [email protected]

Τηλ. 210 55 90 872, Φαξ. 210 55 90 871