Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2 Corporate Match Race.

Με δυναμική συμμετοχή εταιρικών ομάδων ολοκληρώθηκε η 2η ιστιοπλοϊκή συνάντηση στελεχών επιχειρήσεων.

Με μεγάλη επιτυχία και υψηλό αγωνιστικό επίπεδο πραγματοποιήθηκε στις 10 και 11 Σεπτεμβρίου ο 2ος ιστιοπλοϊκός αγώνας «Corporate Match Race» στον Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος. O αγώνας, στον οποίο συμμετείχαν ιστιοπλοϊκές ομάδες στελεχών επιχειρήσεων, διοργανώθηκε από την HERMES YACHTING και την THINK BLUE ενώ τελεί υπό την αιγίδα του Ναυτικού Ομίλου Ελλάδoς. Νικήτρια αναδείχτηκε η ομάδα της εταιρίας Accenture για δεύτερη συνεχή χρονιά.

Πρόκειται για μια σημαντική διοργάνωση που φιλοδοξεί να γίνει θεσμός με σκοπό να ενώσει τις εταιρικές ομάδες ιστιοπλοΐας και να προάγει την ανταγωνιστικότητα και την ευγενή άμιλλα. Οι αγώνες ξεκίνησαν το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου με τη συμμετοχή 12 ομάδων από διάφορους επιχειρηματικούς κλάδους και η αγωνία για τον τελικό νικητή του φετινού αγώνα κορυφώθηκε με μονομαχίες  μεταξύ των εταιριών, την Κυριακή το απόγευμα. Τα τελικά αποτελέσματα ανέδειξαν νικήτρια της διοργάνωσης την ομάδα Accenture 1 αφήνοντας τις ομάδες Wind 1 και Wind 2 στην δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα.

Όλοι οι συντελεστές του αγώνα, επιτροπές, χορηγοί και συμμετέχοντες, δήλωσαν απόλυτα ικανοποιημένοι από την έκβαση και του 2ου Corporate Match Race το οποίο φαίνεται ότι έχει επιτύχει τον στόχο του: να φέρει κοντά στην θάλασσα και την ιστιοπλοΐα, στελέχη επιχειρήσεων κάθε είδους.  Τα 12 πληρώματα που συμμετείχαν σε μια χρονιά δύσκολη για τις επιχειρήσεις είναι ένας ιδιαίτερα καλός οιωνός για το μέλλον. Η δημιουργία εταιρικών ομάδων ιστιοπλοΐας μπορεί να επιφέρει πολλά οφέλη για τις εταιρίες: Είναι γνωστό ότι σε συνθήκες σκληρού ανταγωνισμού, η εταιρία που γίνεται ηγέτης στην αγορά είναι αυτή με την πιο δεμένη και καλή ομάδα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των αγώνων έχουν ως εξής:

1ος Όμιλος

2ος Όμιλος

Μικρός Τελικός

Μεγάλος τελικός

Τελική Κατάταξη

Accenture 1 Wind 1 Art Position Accenture 1 1) Accenture 1
Art Position Wind 2 Wind 2 Wind 1 2) Wind 1
Accenture 2 Vodafone 2 Νικητής Wind 2 Νικητής Αccenture 1 2) Wind 2
Boutari 1 Vodafone 3
Boutari 2 Loumidis Vending
Grant Thornton 1 My Publics
Grant Thornton 2 Vodafone 1

Το ραντεβού των ομάδων δόθηκε για το επόμενο Corporate Match Race το οποίο ανακοίνωση τις ημερομηνίες της διεξαγωγής του και θα πραγματοποιηθεί στις 15 και 16 Σεπτεμβρίου 2012.

HERMES YACHTING – THINK BLUE

YACHT CHARTER COMPANY

91, Kolokotroni str. P.O. 18535 Piraeus, Greece

Tel. +30 210 4110094 Fax +30 210 4110094 Mobile: +30 6955589384

[email protected]  και  www.hermesyachting.com, και  www.thinkblue.gr

Φωτό: Νίκος Αλευρομίτης

Χορηγοί:

Marina Store,Lalizas, Boutari, Heineken

www.yachtbeast.com, www.bluemile.gr

Χορηγοί επικοινωνίας:

Skipper on-deck Plefsi, ortsa.gr, Boats and Yachting,Travel times, Statbank,Time TV