Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της ελίν στο 7th International Yachting Symposium


Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της ελίν στο 7th International Yachting Symposium


Για τρίτη συνεχή χρονιά χορηγός στην μεγαλύτερη έκθεση που πραγματοποιείται στην Ελλάδα για το Θαλάσσιο Τουρισμό

Ιδιαίτερα επιτυχής υπήρξε η παρουσία της ελίν στο 7o Διεθνές Yachting Symposium, που διεξήχθη στον Πόρο, από τις 10 ως τις 15 Μαΐου 2008, το οποίο συνδιοργανώθηκε από την Ένωση Πλοιοκτητών Ελληνικών Σκαφών Τουρισμού και τον Σύνδεσμο Μεσιτών & Εμπειρογνωμόνων Θαλαμηγών, και έλαβε χώρα υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και του Δήμου Πόρου.

Η ελίν, επιβεβαιώνοντας την ηγετική θέση που κατέχει στο χώρο του Θαλάσσιου Τουρισμού, συμμετείχε για τρίτη συνεχή χρονιά ως χορηγός σε μια από τις σημαντικότερες εκθέσεις παγκοσμίως που αφορούν τον Θαλάσσιο Τουρισμό και την ενοικίαση πολυτελών σκαφών αναψυχής. Το περίπτερο της ελίν αποτέλεσε πόλο έλξης για μεγάλο αριθμό επισκεπτών οι οποίοι ενημερώθηκαν για τις μοναδικές υπηρεσίες ελίν yachting και τα κορυφαίας ποιότητας καύσιμα και λιπαντικά που διατίθενται από το παράκτιο δίκτυο της, το οποίο αριθμεί 150 πρατήρια αλλά και από τους σταθμούς καυσίμων που διατηρεί σε μερικές από τις πιο σύγχρονες μαρίνες της χώρας, όπως οι μαρίνες Φλοίσβου, Sani Resort, Porto Carras, Σάμου, Olympic Marine Λαυρίου, Λευκάδας και Βόλου.

Η ελίν αποτελεί μια σοβαρή πρόταση στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων ενέργειας. Δραστηριοποιείται στον χώρο των πρατηρίων, όπου διαθέτει πάνω από 500 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα καθώς και στον εφοδιασμό σκαφών αναψυχής, βιομηχανικών μονάδων, ποντοπόρου ναυτιλίας και οικιών, με υγρά καύσιμα, στερεά καύσιμα και λιπαντικά κορυφαίας ποιότητας και τεχνολογίας

Κηφισιά, 15 Μαΐου 2008

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τον κ. Δ. Μπιλμέζη στην εταιρία ΕΛΙΝΟΙΛ στο τηλ. 210 6241517 ή με τον κ. Κ. Αντύπα, στην εταιρία Publicis Consultants | Athens, στο τηλ. 210 2711721.