Μαρατσίνος Α.Ε.

Στο μέσο σχεδόν του δεύτερου μήνα του καλοκαιριού μας και τις
Θαλασσινές μας αποδράσεις πολύ κοντά πλέον, είναι καιρός να ξεχάσουμε όλα τα δυσάρεστα που συμβαίνουν γύρω μας και να ξεκινήσουμε για μία τελευταία ματιά στην αγορά, για να είμαστε σίγουροι ότι δεν λείπει τίποτε από τον εξοπλισμό του σκάφους μας.

Επισκεφτήκαμε λοιπόν την marcruising , την εταιρεία του κ. Μαρατσίνου, είδαμε και μας εντυπωσίασε…

Τα νέα μοντέλα ηλεκτρικής πασαρέλας
του Ιταλικού οίκου TREM με βάρος που δεν ξεπερνάει τα 34 κιλά αποτελεί άριστη λύση για μικρά-μεσαία σκάφη, για πλαϊνή τοποθέτηση σε μεγαλύτερα, αλλά και για καλύτερη πλεύση και εξοικονόμηση βάρους και καυσίμου.

description

Nέο stereo ηχοσύστημα

Πλήρως αδιάβροχο και heavy duty για σκληρή χρήση στο σκάφος. Περιλαμβάνει CD/mp3 και RDS radio σε τιμή πραγματικά πολύ χαμηλή.

description

Κεραία TV KIMA 35db
Η mini Land επίγειας λήψης ( 1-3 TV ) KIMA είναι η μοναδική κεραία στην αγορά που προσφέρει πλέον 35dB (έναντι 30dB της προκατόχου) ισχυρής πολύ-κατευθυνόμενης απολαβής με οριζόντιο και κάθετο δέκτη αλλά και ανοξείδωτο ισχυρότερο ακόμη ενισχυτή, ενώ λειτουργεί και ως κεραία ραδιοφώνου με την προσθήκη splitter σήματος και όλα αυτά σε πολύ ανταγωνιστική τιμή.

description

Η νέα γενιά υποβρύχιων φωτιστικών Led
του ιταλικού οικου Sic. Χρειάζεται τρύπα μόλις Ø1,5cm η οποία γίνεται με απλό τρυπάνι (αντί ποτηροτρύπανου), δεν απαιτεί αφαίρεση κομματιού του hull και κλείνει ανά πάσα στιγμή με ένα γρήγορο τοπικό στοκάρισμα. H κατανάλωση των power-leds είναι ελάχιστη, κατώτερη και από τα xenon, ενώ η τοποθέτηση είναι γρήγορη και απλή.

description

Το υποβρύχιο φωτιστικό σώμα IRIS
του οίκου BINDING UNION Ιταλίας, προσφέρει την πολυτέλεια του υποβρύχιου φωτισμού χωρίς τρύπες στο σκάφος και χωνευτά μέρη. Με 48 LED καταναλώνει μονάχα 0,3Amp και αποδίδει 480 LUMENS ισχυρότατου φωτισμού.

description

Νέοι λαμπτήρες Power LED
high bright 5050. Η ευέλικτη τάση τροφοδοσίας από 10-30Vdc βρίσκει εφαρμογή στα σκάφη με 12V αλλά και 24V, καθώς προσδίδει σημαντικά μεγαλύτερη σταθερότητα και αξιοπιστία λειτουργίας με υψηλή αντοχή σε υπερτάσεις ρεύματος που είναι και ο συνήθης λόγος που καίγονται συναφείς λαμπτήρες. Η σειρά συμπληρώνεται με λάμπες για φώτα πορείας.

description

Το συνθετικό δάπεδο deck king
παράγεται στην Αγγλία, έχει πολυετή εγγύηση, παρά πολλές εφαρμογές στο deck , στους διαδρόμους στους εσωτερικούς χώρους του σκάφους και δίνει μία όμορφη και άψογη αίσθηση φυσικού teak.

description

Προβολέας ασύρματος.
Ο ασύρματος προβολέας GOLIGHT STRIKER είναι αμερικάνικης κατασκευής, υψηλότατης αξιοπιστίας, κοντό λαιμό που βοηθάει να μη σπάει από τους κραδασμούς του σκάφους και το μοναδικό χαρακτηριστικό του ασυρμάτου χειριστηρίου που γλυτώνει χρόνο, χρήμα και τρύπες αφού δεν χρειάζεται να περαστεί καλωδίωση τοπικού χειριστηρίου στο πιλοτήριο. Το τηλεχειριστήριο που δίδεται είναι τσέπης και υψηλής εμβέλειας.

description

description

Προβολέας led.
Η νεότατη εισαγωγή της ΜΑΡΑΤΣΙΝΟΣ ΑΕ είναι ο προβολέας LED. Προσφέρει δύναμη φωτισμού ρήση με προβολέα αλογόνου 110Watts αλλά με κατανάλωση μόλις 10Watts. Αυτό επιτυγχάνεται με τον άριστο συνδυασμό 6 power leds SMD και ειδικά διαμορφωμένου πολλαπλού κατόπτρου και γυαλιού που πολλαπλασιάζει την φωτεινή απόδοση.

description

Inverter για lap top 150W.
Υψηλή αξιοπιστία και δύναμη με μικρό όγκο. Ακριβώς το ρεύμα που θα χρειαστείτε για να δουλέψετε το lap top σας και να φορτίσετε το κινητό σας ταυτόχρονα. Μια πάρα πολύ οικονομική λύση που μας λύνει τα χέρια.

description

Flotter που δεν κολλάει.

Το ηλεκτρονικό φλοτέρ σεντίνας μας γλυτώνει από το σύνηθες πρόβλημα όπου το φλοτέρ κολλάει από κάποιο σκουπίδι και επιτρέπει στην αντλία να δουλεύει μέχρι να μας τελειώσει την μπαταρία. Οι δυο ενσωματωμένες επαφές κλείνουν το κύκλωμα μόλις το φλοτέρ καλυφθεί από το νερού της σεντίνας (το νερό είναι καλός αγωγός ρεύματος dc). Δε σπάει εάν πατηθεί και εγκαθίσταται πολύ πιο εύκολα ακόμα και στα κάθετα τοιχώματα της σεντίνας.

description

Εργάτες.
Οι εργάτες άγκυρας QUICK χρησιμοποιούνται στα περισσότερα φουσκωτά σκάφη που κυκλοφορούν στα ελληνικά νερά. Έχουν μεγάλη αξιοπιστία χάρη στο δυνατό μοτέρ, το στεγανό κάλυμμα του μοτέρ αλλά και ανθεκτικά φρένα. Συνοδεύονται από ευρεία γκάμα αξεσουάρ χειρισμού που κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη.

description

description

description

Μετρητής αλυσίδας.
Μετράει την αλυσίδα που αμολάμε και βιράρουμε. Έτσι γνωρίζουμε ανά πάσα στιγμή πόσα μέτρα έχουμε ρίξει και πόσα απομένουν στο ταμπούκι. Επίσης προσφέρεται αμόλημα αλυσίδας με προγραμματισμένη διακοπή και φωτιζόμενη οθόνη με dimmer.

description

Η μικρότερη γεννήτρια της αγοράς.
Η PAGURO έχει δυο μεγάλα προτερήματα. Το ένα είναι ο όγκος και το βάρος κι αυτό το αποδεικνύει με την μικρότερη και ελαφρύτερη γεννήτρια 3KVA στην αγορά. Το δεύτερο προτέρημα είναι πως προσφέρει πολύ περισσότερα ampers ρεύματος στην εκκίνηση από κάθε άλλη γεννήτρια της αγοράς. Η paguro 4 «σηκώνει» air condition 21000btu ενώ μια συμβατική γεννήτρια σηκώνει το ίδιο air condition με το μοντέλο των 6KVA. Έτσι γλιτώνουμε βάρος, όγκο και χρήματα.

description

Αφαλατωτής 30λίτρα senker 9b.
Ο μοναδικός αφαλατωτής στην αγορά που μπορεί να παράξει 30 λίτρα νερό την ώρα στα 12V με μονάχα 9amp κατανάλωση (4amp στα 24V). Με πολύ μικρές διαστάσεις (68x24x24mm) και πολύ μικρο βάρος 28 κιλά, ο scheker smart 30 αποτελεί την επανάσταση στην αγορά για σκάφη μικρά και μεσαία που θέλουν να αποφύγουν να αγοράσουν γεννήτρια ή να την λειτουργούν ταυτόχρονα με τον αφαλατωτή.

description

Παιδικά σωσίβια με σχέδιο.
Μια πολύ δελεαστική σειρά για τους μικρούς μας φίλους με παιχνιδιάρικα σχέδια που θα τους τραβήξουν την προσοχή αλλά θα δώσουν και σε μας την βεβαιότητα πως τα παιδιά μας είναι ασφαλή.

description

Καθαριστικό για φουσκωτά.
Πολύ το ψάχνουν, λίγοι το έχουν. Μια κι έξω λύση για τους ιδιόκτητες φουσκωτών που θέλουν να δουν το φουσκωτό καθαρό αλλά και προστατευόμενο από τη ζέστη και τις υπεριώδεις ακτίνες του ηλίου…

description

Παπούτσια sharks.
Η τελευταία πρόταση της plastimo είναι η σειρά παπουτσιών sharx. Ένας πανέμορφος σχεδιασμός με κενά για να αερίζεται το πόδι, πολλά ευχάριστα χρώματα, αντιγλυστρική σόλα. Με υλικό κατασκευής που δεν βαραίνει βρεμένο, αφού δεν απορροφάει νερό.

description