Λίγα λόγια για τη Verado L6

Μercury Μarine, η παγκόσμια πρωτοπόρος σε ό,τι αφορά τη θαλάσσια τεχνολογία, έχει δημιουργήσει τoν 75,000 Verado L6 εξωλέμβιο κινητήρα σκαφών. Η εξακύλινδρη μηχανή Verado δημιουργήθηκε το 2005 και είχε μοντέλα από 200 ως 275 ίππους, σήμερα τα μοντέλα της Verado περιλαμβάνουν εξωλέμβιες μηχανές μέχρι και 300 ίππους. Η Mercury Marine έχει κατασκευάσει πάνω από 15 εκατομμύρια μηχανές, από την ημερομηνία ίδρυσης της εταιρείας το 1939.

veradoL6

«Η Verado είναι μία μοναδική- επαναστατική εξωλέμβιος μηχανή η οποία συνεχίζει να προσφέρει μια ασυναγώνιστη εμπειρία», δήλωσε ο πρόεδρος των Παγκόσμιων Πωλήσεων και Μάρκετινγκ της Mercury Marine, Kevin Grodzki. «Η μηχανή μας Verado L6 είναι η πιο ελαφριά, η πιο γρήγορη και έχει την πιο υψηλή ιπποδύναμη στην αγορά. Ενώ ο στόχος μας ήταν , να επαναπροσδιορίσουμε την εμπειρία στην πλοήγηση σκαφών, συνδυάζοντας μια τέλεια ισορροπία ανάμεσα σε απόδοση, οικονομία στη βενζίνη και βελτιστοποίηση της πλοήγησης. Και μέχρι τώρα, η υψηλή ζήτηση στην αγορά αποδεικνύει, ότι πετύχαμε τους στόχους μας».

Ο πρόεδρος της Mercury Marine, John Pfeifer, ανακοίνωσε επίσημα, στα πλαίσια της 75ης επετείου ίδρυσης της εταιρείας που γιορτάστηκε στην Ορλεάνη, ότι η μηχανή ορόσημο ήταν πλέον έτοιμη.

«Είναι απίστευτο που ο κινητήρας ορόσημο έφτασε τις 75,000, στην 75η χρονιά», ανέφερε ο πρόεδρος της Mercury Marine, John Pfeifer. «Η Verado, είναι γνωστή ως μία άριστη και αξιόπιστη εξωλέμβια μηχανή και οι πελάτες μας γνωρίζουν ότι και οι επόμενες 75,000 μηχανές θα διατηρήσουν την ίδια φήμη. Οι μηχανές αυτές είναι πολύ δημοφιλείς για τους κινητήρες τους σε ένα μεγάλο εύρος εφαρμογών.»

Η πλατφόρμα της Verado, είναι ευέλικτη σε μία ευρεία ποικιλία εφαρμογών που περιλαμβάνει, από σκάφη με πολλούς κινητήρες και για σκάφη με έναν μόνο κινητήρα.