Ιστιοπλοϊκό camp στο Ν.Ο.Β.Α.

Ένα εξαιρετικό Σαββατοκύριακο (12 & 13 Φεβρουαρίου 2011) είχαν την ευκαιρία να περάσουν οι ιστιοπλόοι του Ν.Ο.Β.Α. στο Camp που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Γιώργο Δρούγκα στις εγκαταστάσεις τους.

Το Camp μια ευγενική χορηγία του Γιώργου Δρούγκα ήταν ένα ακόμη δείγμα του ενδιαφέροντος αλλά και της αγάπης που δείχνουν οι άνθρωποι της Αθήνας για τους Ομίλους και τους αθλητές τους που αγωνίζονται στην επαρχία με καλά αποτελέσματα.

Η άριστη συνεργασία του Γιώργου Δρούγκα με το προπονητή του Ν.Ο.Β.Α. Φώτη Σταυρίδη αλλά και οι εξαιρετικά καλές συνθήκες για το άθλημα είχε σαν αποτέλεσμα οι αθλητές να νοιώθουν ολοκληρώνοντας το Camp, ότι σε όλα τα επίπεδα θεωρητικά και πρακτικά το κέρδος τους ήταν τεράστιο.

Θεωρητικά μαθήματα-κανονισμοί αγώνων, ρυθμίσεις σκαφών και πλεύσεις με όλες τις συνθήκες ήρθαν να συμπληρώσουν το ήδη εξαιρετικά καλό επίπεδο των ιστιοπλόων μας. Ο Γιώργος Δρούγκας μοίρασε επίσης το βιβλίο των κανόνων ιστιοπλοΐας σε όλους τους αθλητές για να μπορούν από μόνοι τους να συνεχίσουν να επιμορφώνονται και να ενημερώνονται σύμφωνα με τους κανονισμούς της ISAF.

Να υπενθυμίσουμε επίσης ότι το Ιστιοπλοϊκό του Ν.Ο.Β.Α. ξεκινάει νέα σχολή τριγώνου για παιδιά από 7 χρονών στις αρχές Μαρτίου.

Για περισσότερες πληροφορίες:
Τηλ. 6947161453 κα. Γεωργίου Ρέα
novargonautes.gr