Ιστιοπλοϊκή Φιλία 2011. Αποτελέσματα αγώνα.

Ο Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Ειρήνης-Φιλίας (ΝΑΟΕΦ) διοργάνωσε διήμερο διασυλλογικό αγώνα ιστιοπλοΐας ανοιχτής θάλασσας μαζί με τον Ναυτικό Όμιλο Βουρκαρίου Σαλαμίνας (ΝΟΒΣ), τον Αττικό Ναυτικό Όμιλο Ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θάλασσας (ΑΝΟΙΑΘ) και τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Παλαιύ Φαλήρου (ΙΟΠΦ). Τα σκάφη με τα πληρώματά τους ξεκίνησαν το Σάββατο 24/9 Φάληρο – Σαλαμίνα και την Κυριακή 25/9 επέστρεψαν Σαλαμίνα – Φάληρο.

Απολογισμός του αγώνα

Στην πρώτη ιστιοδρομία του Σαββάτου φύσαγε γενικά τραμουντάνα, με κάποιες διαλείψεις όμως που ταλαιπώρησαν ιδίως τα πιο αργά σκάφη.

Την Κυριακή πάλι βοριαδάκι, με λίγη φάτσα μόνο στο τέλος στο Φάληρο, καλή ένταση ανέμου (4-5-6 μποφώρ), δυνατή και γρήγορη κούρσα.

Νικητές του αγώνα ήταν:

Στην κατηγορία ORC international το σκάφος «Ερωδιός» του ΝΟΤΚ με κυβερνήτη το Σωκράτη Καλλιγά, δεύτερο το «Νέμεσις» του ΝΟΕΦ με το Δημήτρη Νικολάου και τρίτο το «Νεφέλη-Viofann» του ΝΟΤΚ με τον Κώστα Αντωνόπουλο,

Στην κατηγορία ORC club πρώτο το «Χίμαιρα» του ΝΟΤΚ με κυβερνήτη το Σταύρο Τορόση, δεύτερο το «Άδρα» του ΝΑΟΒ με το Ζηνόβιο Γρηγοριάδη, τρίτο το «Γιαλαμπούκος» του ΝΟΕΦ με το Γιώργο Λάσδα,

Στην κατηγορία IRC πρώτο το σκάφος «Grasshopper» του ΑΝΟΙΑΘ με κυβερνήτη το Στέλιο Κυριακίδη, δεύτερο το «Nautilus VI» του ΝΑΟΒ με το Δημήτρη Κουτσούκο και τρίτο το «Albireo» του ΠΟΙΑΘ με το Γιάννη Κουτσούκο.

www.naoef.gr

Όλα τα αποτελέσματα του αγώνα:

http://www.naoef.gr/kns-if2011results.aspx