Η MOTOCRAFT ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ GRAND BANKS YACHTS ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Η MOTOCRAFT ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ GRAND BANKS YACHTS ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Η Motocraft Α.Ε. ανέλαβε την επίσημη αντιπροσώπευση της Grand Banks Yachts, αξιοποιώντας την πολυετή εμπειρία της στο χώρο των σκαφών αναψυχής

Η GRAND BANKS ξεκίνησε το ταξίδι της στην ιστορία το 1956 κατασκευάζοντας ξύλινα σκάφη με λιτές γραμμές και σχεδίαση βασισμένη σε σκάφη εργασίας που τους προσέδιδε λειτουργικότητα και μεγάλη αξιοπλοϊα. Στον μισό αιώνα που ακολούθησε, το ναυπηγείο εξελίχθηκε και εδραίωσε την φήμη του ως κατασκευαστής σκαφών με υποδειγματική ποιότητα και αντοχή.

Από το 1972 και μετά η GRAND BANKS ξεκίνησε την χρήση του fiber glass και εξέλιξε διαχρονικά μοντέλα με μεγάλη επιτυχία, ορισμένα από τα οποία παρήχθησαν κατά χιλιάδες, αριθμός ρεκόρ για αυτή την κατηγορία σκαφών.

Η πιο γνωστή από το παρελθόν σειρά σκαφών της GRAND BANKS είναι η Heritage και διατηρεί τις γραμμές των Trawler. Βασισμένη σε γραμμές Sparkman & Stephens, Τοm Fexas κλπ. η σειρά αυτή έχει εξαιρετική πλεύση στις δυσμενείς συνθήκες, μεγάλη λειτουργικότητα και χώρους και σε αντίθεση με το παρελθόν, τα Heritage ταξιδεύουν πλέον με ταχύτητες 20-23 κόμβων.

Η πιο σπόρ σειρά Εastbay διαθέτει την μοναδική γάστρα σχεδιασμένη από τον Raymond C. Hunt (πατέρα του βαθύ ?V?) και τα 4 μοντέλα της από 39 έως 55 πόδια αναπτύσσουν ταχύτητες μέχρι 35 κόμβους.

Η σειρά μεγαλύτερων σκαφών Aleutian διαθέτει τέσσερα μοντέλα στα 53, 59, 65 και 72 πόδια. Τα Aleutian χαρακτηρίζονται από το υπερυψωμένο πιλοτήριο ?raised pilothouse? και τους πλαϊνούς διαδρόμους με ψηλή κουπαστή ?portuguese bridge?. Δινοντας μια νέα ερμηνεία στο χαρακτηρισμό cruiser, η σειρά Aleutian έχει λιτές ναυτικές γραμμές που πέραν της εμφάνισης εξυπηρετούν τη λειτουργικότητα, την εκμετάλλευση του χώρου και την μεγάλη άνεση κατά την πλεύση και τη διαμονή. Mε ταχύτητες κρουαζιέρας 20-22 κόμβων τα Aleutian τταξιδεύουν με άνεση και ασφάλεια ακόμη και στις δυσμενέστερες συνθηκες.

Κάθε σειρά της Grand Banks συλλαμβάνει το πνεύμα του ναυτικού ιδεώδους και το συνδυάζει με το διακριτικό στυλ, την ποιότητα και την προσοχή στη λεπτομέρεια, γεγονός που εξηγεί γιατί τα σκάφη Grand Banks αποτελούν πρότυπα στην παγκόσμια αγορά και γιατί εξακολουθούν να πληρούν τις υψηλές απαιτήσεις των απαιτητικών.
Η Motocraft Α.Ε., με υποδομή και τεχνογνωσία στον χώρο της θάλασσας από το 1961, κατέχει ηγετική θέση στους τομείς ναυτικών κινητήρων, συστημάτων πρόωσης, ηλεκτρογεννητριών, ναυτιλιακού εξοπλισμού και σκαφών αναψυχής. Οι συνεργασίες με τους πλέον καταξιωμένους οίκους του εξωτερικού, σε συνδυασμό με τις σύγχρονες αντιλήψεις και τρόπο λειτουργίας της Motocraft, εξασφαλίζουν στους πελάτες της τα πλέον επώνυμα προϊόντα της αγοράς αλλά και ένα υψηλό επίπεδο υποστήριξης.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος:

Motocraft Α.Ε.


Λ. Αλίμου 48, Άλιμος

τηλ. 210-9888288 www.motocraft.gr

www.seakeeper.com

Για περισσότερες πληροφορίες,

mscomm
Π. Ράλλη 11,

177 78 Ταύρος
Τηλ: 210 7236217
Φαξ: 210 7236208