Η Marinepool ανοίγει πανιά με την Σοφία Μπεκατώρου.

Η Marinepool με πολύ χαρά αναγγέλλει την συνεργασία της για τέσσερα χρόνια με την Ολυμπιονίκη Σοφία Μπεκατώρου και το πλήρωμά της,την Ευτυχία Μαντζαράκη και την Ερμιόνη Οικονομοπούλου.

Η Σοφία Μπεκατώρου ασφαλώς δεν χρειάζεται συστάσεις. Χρυσή Ολυμπιονίκης στην Αθήνα το 2004, Χάλκινο μετάλλιο στο Πεκίνο το 2008, πολλές φορές πρωταθλήτρια Κόσμου και Ευρώπης, ανακηρύχτηκε δύο φορές ιστιοπλόος της χρονιάς στο ISAF ROLEX world.

Η Marinepool είναι ενθουσιασμένη για τη συνεργασία αυτή που θα διαρκέσει έως το τέλος του 2013 και περιλαμβάνει την προετοιμασία του ελληνικού πληρώματος για τους Ολυμπιακούς αγώνες του 2012 στο Λονδίνο.

Αφήνοντας την Yngling κλάση στην οποία κέρδισε Χάλκινο στο Πεκίνο, αγωνίζεται τώρα στην Ολυμπιακή κλάση Elliott 6μ. Η Σοφία δεν πήρε μέρος στο παγκόσμιο κύπελλο στο Μαϊάμι, όμως ξεκίνησε με μία εντυπωσιακή νίκη στο Eurolymp στην Αθήνα,νίκη απέναντι σε διεθνή καταξιωμένα πληρώματα, μεταξύ άλλων, τα πληρώματα της Ολλανδίας και της Ρωσίας.

Η Σοφία θα βοηθήσει με την τεράστια εμπειρία της, την Marinepool, στα καινούργια προϊόντα της για τις γυναίκες και σαν νεαρή μητέρα σε όλα αυτά που χρειάζονται τα παιδιά στην θάλασσα.

Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα της Marinepool:

Christoph Stadler,

Spirit of the Ocean GmbH
Fraunhoferstr. 6
D-82152 Planegg
Τηλ. +30 6944 772669 ή +44 79 20003291
e mail: [email protected]
marinepool.com

Φωτογραφίες: Νίκος Αλευρομύτης