Η LALIZAS στο Ναυτικό Σαλόνι του Παρισιού με Εορταστικό Χαρακτήρα.

Στη ντυμένη χριστουγεννιάτικα Πόλη του Φωτός έπεσε η αυλαία μιας από τις μεγαλύτερες εκθέσεις για το 2011.

Η LALIZAS στο πλαίσιο της διεθνούς παρουσίας συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στο Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι του Παρισιού, που πραγματοποιήθηκε από τις 2 έως τις 11 Δεκεμβρίου στο εκθεσιακό κέντρο Porte de Versailles στο Παρίσι. Στην έκθεση παρευρέθηκαν ο Διευθυντής Πωλήσεων, κ. Τάσος Γαλανάκης, και η ομάδα πωλήσεων της LALIZAS, Ingrid Luisa, Γιώργος Τρίλας και Χαρά Βλάση.

Η LALIZAS φέτος συμμετείχε στο Paris Boat Show με περίπτερο (2.1 Β50) σε κεντρικό σημείο της έκθεσης και με πολλά νέα ναυτιλιακά προϊόντα. Κατά την διάρκεια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με τους συνεργάτες και τους πελάτες της από ολόκληρο τον κόσμο και παρουσίασε τα νέα προϊόντα της τόσο στην κατηγορία του σωστικού εξοπλισμού όσο και στα αξεσουάρ σκάφους.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης η ομάδα της LALIZAS μοίρασε τους νέους  επετειακούς Γαλλικούς καταλόγους 2012 και κληρώθηκαν 3 δώρα σαν ευγενική χορηγία της LALIZAS στους επισκέπτες του σαλονιού.

Το Paris Boat Show με πάνω από 1,200 εκθέτες και με περίπου πάνω από 300,000 επισκέπτες στο σύνολο της, θεωρείται ένα από τα καλύτερα ναυτικά σαλόνια της Ευρώπης για όλους όσους αγαπούν τη θάλασσα, επαγγελματίες και ερασιτέχνες.