Η Lalizas στα Ποσειδώνια 2010

Η Lalizas συμμετείχε με πολύ μεγάλη επιτυχία στην έκθεση των Ποσειδωνίων 2010. Ήταν η 22η διοργάνωση η οποία άνοιξε τις πύλες της στις 7 Ιουνίου του 2010 για να υποδεχθεί την παγκόσμια ναυτιλιακή κοινότητα.

Η Lalizas παρευρέθηκε στην έκθεση με ένα πολύ κεντρικό περίπτερο, γεμάτο από τα νέα σωστικά μέσα για την ναυτιλιακή αγορά όπως τα Σωσίβια Solas Advanced 2010 Lifejackets & τα νέα Solas Liferaft τα οποία παρουσίασε για πρώτη φορά.

Υπήρξε τεράστιο ενδιαφέρον από τους πελάτες της εταιρείας, οι οποίοι θέλησαν να ενημερωθούν από κοντά, άλλα και από πολλούς επισκέπτες, οι οποίοι έδειξαν ενδιαφέρον για τα νέα σωστικά μέσα της Lalizas ενώ όλοι είχαν την δυνατότητα να μιλήσουν με τους υπεύθυνους πωλήσεων ανά γεωγραφική περιοχή.

Στην έκθεση παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος της εταιρείας κ. Σταύρος Λάλιζας, ο Διευθυντής Πωλήσεων κ. Τάσος Γαλανάκης μαζί με τους Αccount Managers, κα. Αλεξάνδρα Θωμά, κ. Στράτο Χατζηχριστόφα, κ. Σωτήρη Χατζηεμμανουήλ, κ. Παναγιώτη Παναγόπουλο, κ. Κωνσταντίνο Ανδριώτη, κα. Κωνσταντίνα Θεοδωρίδου, κα. Ingrid Luisa και την κα. Χαρά Βλάση.