Η Lalizas επίσημος Χορηγός της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας.

Την Παρασκευή 14 Μαΐου, ο πρόεδρος της Lalizas κ. Σταύρος Λάλιζας παρουσία του προέδρου της Ε.Ι.Ο. κ. Δημητρακόπουλου, έκανε την επίσημη παράδοση των ενδυμασιών περιπάτου στους αθλητές των Ολυμπιακών κατηγοριών της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας.

Στα πλαίσια του προγράμματος της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και της συνεχόμενης προσπάθειας στήριξης του Ναυταθλητισμού, η Lalizas έγινε ο επίσημος χορηγός των αθλητών των Διεθνών και Ολυμπιακών κατηγοριών της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας στις ενδυμασίες περιπάτου με την νέα της σειρά ρούχων Crewman.

Ο κάθε αθλητής έλαβε τέσσερα Crewman Polo t-shirts, τα οποία φέρουν το σήμα της Ε.Ι.Ο., 2 Βερμούδες Crewman, 1 ζευγάρι παπούτσια ιστιοπλοΐας και μία τσάντα ιστιοπλοΐας. Εκτός από τους αθλητές η Lalizas χορήγησε και τους προπονητές της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας με ένα Μπουφάν το οποίο φέρει το σήμα της Ε.Ι.Ο.

Οι αθλητές, οι προπονητές αλλά και οι εκπρόσωποι της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας ευχαρίστησαν ιδιαιτέρως τον πρόεδρο της www.lalizas.com κ. Σταύρο Λάλιζα, γι’ αυτήν την τόσο γενναιόδωρη χειρονομία.