Η EVAL στην 42η έκθεση Βoot

Η EVAL Ε. Γ. ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΣ ΑΒΕΕ μετά την επιτυχημένη και αποτελεσματική συμμετοχή της στην έκθεση METS 2010, 16 ως 18 Νοεμβρίου στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας, συνεχίζει την παρουσία της στο εξωτερικό με την συμμετοχή της ως εκθέτης στην 42η έκθεση Βoot Düsseldorf στην Γερμανία, από τις 22 έως 30 Ιανουαρίου 2011.

Η EVAL στο περίπτερό της Hall 11 stand G74, θα παρουσιάσει τα νέα της προϊόντα μεταξύ των οποίων τα νέα φουσκωτά σωσίβια και τα νέα σωσίβια προδιαγραφών SOLAS, ενώ οι εκπρόσωποι της εταιρείας θα πραγματοποιήσουν συναντήσεις με πελάτες και συνεργάτες της EVAL από ολόκληρο τον κόσμο.

Η συμμετοχή της EVAL στο BOOT αποτελεί άλλη μια δυναμική και στοχευμένη ενέργεια της εταιρείας που έχει αναπτύξει ολοκληρωμένη στρατηγική πάνω στις αρχές της ποιότητας, της αξιοπιστίας και της σωστής εξυπηρέτησης. Με εξωστρέφεια που διαρκώς διευρύνει των κύκλο των εξαγωγών της σε ολοένα και περισσότερες χώρες με ολοένα και μεγαλύτερες ποσότητες και είδη, η EVAL έχει χαράξει σταθερή πορεία προς το εξωτερικό, όπως άλλωστε φαίνεται και από τον ολοκληρωμένο και πληρέστατο ξενόγλωσσο κατάλογο της 2011, που διανέμεται πλέον σε κάθε διοργάνωση που συμμετέχει και σε κάθε σημείο που προϊόντα της πωλούνται.

H Boot Düsseldorf θεωρείται από τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές εκθέσεις στο χώρο της θάλασσας και των σκαφών, με περισσότερους από 1500 εκθέτες από 50 χώρες θα έχουν την δυνατότητα να παρουσιάσουν όλα τα νέα τους προϊόντα και υπηρεσίες. Ο αριθμός των επισκεπτών αναμένεται να ξεπεράσει τους 240.000.

Για περισσότερες πληροφορίες:
Τηλ. 210 55 90 872, Φαξ. 210 55 90 871.
E-mail : [email protected]

eval.gr