Η Dimakis Marine σας παρουσιάζει την Renovo International Limited.

Η Dimakis Marine σας παρουσιάζει την Renovo International Limited.


Τα προϊόντα περιποίησης σκαφών της Renovo είναι μοναδικά, εύκολα στη χρήση και δίνουν καταπληκτικά αποτελέσματα. Η σειρά αυτή ξαναδίνει ζωή σε τέντες, καλύμματα, βινύλια, ζελατίνες, κτλ.

Boat Canvas Reviver

Το Renovo Boat Canvas Reviver είναι κυριολεκτικά ένα καινούργιο κάλυμμα σκάφους, κουκούλα, κ.τ.λ. μέσα σε ένα μπουκάλι.

Αυτή η μοναδική και πρωτοποριακή φόρμουλα είναι εύκολη στη χρήση και θα σας δώσει απίστευτα αποτελέσματα είτε το ύφασμα του καλύμματος είναι λίγο είτε πολύ ξεθωριασμένο.
Αφού ξαναζωντανέψετε το χρώμα γιατί όχι και να μην επιμηκύνετε τη μακροβιότητα του εφαρμόζοντας το προϊόν αδιαβροχοποίησης Ultra Proofer της Renovo;


Boat Canvas Cleaner

Το Renovo Boat Canvas Cleaner είναι μια καινούργια φόρμουλα για τον καθαρισμό και το φρεσκάρισμα της εμφάνισης του υφάσματος του καλύμματος του σκάφους σας.
Αυτό το βασισμένο σε νερό υλικό είναι εύκολο στη χρήση και μπορεί να αφαιρέσει λίπος και σκληρούς λεκέδες, ειδικά αποτελεσματικό για την αφαίρεση της άσχημης πράσινης θολούρας που δημιουργείτε από τη μούχλα επάνω στο ύφασμα του καλύμματος σας.
Χρησιμοποιήστε το για επιμελές καθαρισμό και προετοιμάστε το κάλυμμα σας για μία εφαρμογή του καταπληκτικού προϊόντος για επανόρθωση του χρώματος της Renovo, Boat Canvas Reviver.


Ultra Proofer

Το Renovo Ultra Proofer θα καλύψει το ύφασμα του καλύμματος σας με το δικό του πολυποίκιλο προστατευτικό φράχτη.
Αυτή η προσφάτως αναβαθμισμένη φόρμουλα, βασισμένη σε νερό, είναι εύκολη στη χρήση και θα αποκαταστήσει την αρχική αδιαβροχοποίηση του υφάσματος του καλύμματος σας. Τώρα περιλαμβάνει UV προστασία και επίσης εμποδίζει την ανάπτυξη μούχλας!
Τώρα που έχετε περιποιηθεί το κάλυμμα του σκάφους σας, θα θελήσετε να αποκαταστήσετε τη θολούρα της ζελατίνης σας με το προϊόν της Renovo, Plastic Window Polish.


Boat Vinyl Cleaner

Το Renovo Boat Vinyl Cleaner είναι σαφώς το πιο κατάλληλο και αποτελεσματικό καθαριστικό για το βινύλιο σας ανεξαρτήτως της βρομιάς που υπάρχει.
Αυτή η εύκολη στη χρήση φόρμουλα, βασισμένη σε νερό θα αφαιρέσει αλάτι, ουσίες που κολλάνε και βρομιές από πουλιά, αφήνοντας την επιφάνεια καθαρή και τέλεια προετοιμασμένη για την εφαρμογή του προϊόντος Boat Vinyl Ultra Proofer της Renovo.


Boat Vinyl Ultra Proofer

Το Renovo Boat Vinyl Ultra Proofer θα καλύψει το βινύλιο σας με το δικό του πολυποίκιλο προστατευτικό φράχτη.
Αυτή η θαυμάσια φόρμουλα όχι μόνο θα προστατεύσει και θα διατηρήσει το βινύλιο σας από λεκέδες και οξείδωση αλλά και από την UV ακτινοβολία!


Plastic Window Polish

Το Renovo Plastic Window Polish δεν είναι τίποτα μικρότερο από θαύμα που φέρνει πίσω την θέα σας!
Η καθημερινή χρήση δημιουργεί μικροσκοπικές γρατζουνιές που σχηματίζονται στο πλαστικό και έχουν ως αποτέλεσμα το χάσιμο της διαφάνειας και τον εμποδισμό της πλήρης ορατότητας. Χρησιμοποιήστε ένα μαλακό πανί και λίγο κόπο σε συνδυασμό με το Renovo Window Polish και θα μείνετε έκπληκτοι με το αποτέλεσμα.


Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας
Τηλ: 210 9651495, Fax: 210 9603132
Web Site: www.dimakismarine.com, E-Mail: [email protected]