Η BOSTON WHALER ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ MOTOCRAFT KAI ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Η Motocraft ΑΕ ανέλαβε τη διανομή των αβύθιστων σκαφών Boston Whaler και για την Κύπρο. Οι φίλοι, οπαδοί και ιδιοκτήτες σκαφών Boston Whaler στην Κύπρο θα έχουν την δυνατότητα να αποκτήσουν τήν ευρεία γκάμα των νέων μοντέλων αλλά και την υποστήριξη που προσφέρει η εταιρεία με αυθεντικά ανταλλακτικά και αξεσουάρ.

Για την Boston Whaler
Από το 1958 η BOSTON WHALER κατασκευάζει σκάφη που έγιναν διαχρονικά και απέκτησαν αφοσιωμένους οπαδούς παγκοσμίως. Ο θρύλος της BOSTON WHALER κτίστηκε επάνω στην στιβαρή, αβύθιστη κατασκευή, στην ποιότητα και στον απαράμιλλο χαρακτήρα των σκαφών της.

boston whaler

Σήμερα τα BOSTON WHALER είναι πιο σύγχρονα από ποτέ, με νέες αξιόπλοες γάστρες βαθύ «V», υψηλές επιδόσεις και μοναδική εργονομία. Η πατενταρισμένη κατασκευή Unibond™ εκτός από το ότι καθιστά τα σκάφη αβύθιστα, αυξάνει σημαντικά την χωρητικότητα επιβατών, προσφέροντας έτσι μεγάλη χρηστικότητα, ακόμα και στα μικρότερα μοντέλα.

Επίσης, ως γνωστό, η BOSTON WHALER αποτελεί βασικό προμηθευτή πολλών σωμάτων ασφαλείας παγκοσμίως, κατασκευάζοντας περιπολικά, διασωστικά, πυροσβεστικά, σκάφη καταδρομών και άλλα.

Για την Motocraft
Η MOTOCRAFT AE είναι πρωτοπόρος στα σκάφη αναψυχής στους κινητήρες θαλάσσης, στα συστήματα πρόωσης, παραγωγής ενέργειας και στον ναυτιλιακό εξοπλισμό. Η αφοσίωση μας στην εξυπηρέτηση του πελάτη, στην ανάπτυξη των προϊόντων μας και στην ποιότητα τους είναι τα στοιχεία που μας ξεχωρίζουν.

Υποστηρίζουμε τους πελάτες μας προσφέροντας τα καλύτερα προϊόντα της αγοράς που εισάγουμε, προετοιμάζουμε και παραδίδουμε, διατηρώντας μεγάλο στοκ, προσφέροντας υπηρεσίες για την σωστή εφαρμογή και εγκατάσταση τους όπως και ολοκληρωμένη εγγύηση.

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας με μακρόχρονη ενασχόληση και γνώση στον τομέα της θάλασσας βρίσκεται πάντα στην διάθεση σας για κάθε πληροφορία και συμβουλή που χρειάζεστε. Η ταχύτητα και ποιότητα της εξυπηρέτησης σας εξασφαλίζεται με τα συνεχώς εξελισσόμενα συστήματα διακίνησης αλλά και διασφάλισης ποιότητας που εφαρμόζουμε..