Η ομάδα Αταλάντη νικήτρια του Murphy & Nye Platu25 Match Race 2010

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το αγωνιστικό μέρος του Murphy & Nye Platu25 Match Race 2010 που διοργανώθηκε από τις 2-5 Ιουλίου από την Ελληνική Κλάση Platu25 σε συνεργασία με τον Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος. Τα τελευταία match των προκριματικών ολοκληρώθηκαν το Σάββατο το πρωί, τελευταία ημέρα των αγώνων με ιδανικές καιρικές συνθήκες. Οι σταθεροί νότιοι, νοτιοανατολικοί άνεμοι που δεν ξεπέρασαν τα 10 μίλια ήταν ο ιδανικός σύμμαχος για την πραγματοποίηση όλων των προγραμματισμένων match των ημιτελικών, του μικρού και του μεγάλου τελικού.

Μετά από συναρπαστικές μονομαχίες που ανέβασαν την αγωνία στο κατακόρυφο των θεατών και των αθλητών νικήτρια ομάδα αναδείχθηκε η Αταλάντη με κυβερνήτη τον Στρατή Ανδρεάδη και πλήρωμα τους Στέλιο Σωτηρίου, Θοδωρή Πολυχρονίδη και Αναστάσιο Μηλιώνη. Την δεύτερη θέση κατέκτησε η ομάδα 3Άλφα με κυβερνήτη τον Παναγιώτη Μάντη και πλήρωμα τους Κώστα Καραγεωργίου-Κώστα Μάντη, Παύλο Καγιαλή και Αντρέα Παλερά. Τέλος την τρίτη θέση με το τελευταίο match του αγώνα κέρδισε η ομάδα της Σοφίας Μπεκατώρου με πλήρωμα τους Δημήτρη Γεροντάρη, Γιώργο Ζειμπάρη και Alexis Littoz-Barritel.

Η διοργάνωση ολοκληρώθηκε την Δεύτερα με την Απονομή Επάθλων στο Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος και την live συναυλία του γνωστού συγκροτήματος Burger Project.

Χορηγός της διοργάνωσης είναι η εταιρεία ένδυσης Murphy & Nye. Πλάνα του αγώνα και δηλώσεις των αθλητών Παναγιώτη Μάντη και Παύλο Καγιαλή κάλυψε η τηλεόραση του ΣΚΑΙ.
Περισσότερες λεπτομέρειες:
www.platu25.gr

Φωτογραφίες:Νίκος Αλευρομίτης