Η νέα σειρά σκαφών Boston Whaler

Η Boston Whaler παρουσιάζει  τα νέα μοντέλα της οικογένειας Dauntless. Από το Dauntless 170 έως το Dauntless 270, τα πανέμορφα αυτά σκάφη είναι σχεδιασμένα για να χαρίσουν την μεγαλύτερη δυνατή απόλαυση και ασφάλεια στους λάτρεις του ψαρέματος των θαλασσίων σπορ και της άνετης κρουαζιέρας.

dauntless.homepage_family_large
Καινοτόμες λεπτομέρειες είναι το χαρακτηριστικό γνώρισμα της νέας αυτής σειράς, όπως τα καθίσματα και οι λύσεις αποθήκευσης που θα εντυπωσιάσουν.

Η ιστορία της σειράς των Dauntless ορίζεται από το «μπορούμε να κάνουμε τα πάντα» πνεύμα!

Για τους οπαδούς του ψαρέματος, τα σκάφη προσφέρουν καινούργιες ευκολίες, όπως δεξαμενή  για ζωντανά δολώματα και καλαμοθήκες στην πρύμνη του σκάφους, όπου το κάθισμα μετατρέπεται σε δευτερόλεπτα σε μία μεγάλη πλατφόρμα.

270DNT

Για αυτούς που αγαπούν το σκι και την ολοήμερη κρουαζιέρα, οι Τετράχρονες Mercury τους προσφέρουν όλη την δύναμη που χρειάζονται.

Για κάθε μέλος της οικογένειας, τα χαρακτηριστικά  του κάθε σκάφους προσφέρουν ασφάλεια, όπως τα ανοξείδωτα ρέλια της πλώρης, άνεση, όπως οι μεγάλες πλατφόρμες  ιδανικές για ηλιοθεραπεία και φυσικά δεν ξεχνάμε ποτέ ότι τα σκάφη αυτά είναι αβύθιστα, γεγονός που έκανε την Boston Whaler γνωστή σε όλο τον κόσμο.

Η Boston Whaler καλωσορίζει όλους τους λάτρεις της θάλασσας στο καινούργιο κεφάλαιο της με τις απεριόριστες δυνατότητες.

Αντιπρόσωπος

Motocraft SA

Αλίμου 48, 174 55 Άλιμος,

τηλ. 2109888288, fax 2109850102

www.motocraft.gr

e mail [email protected]

Δείτε τα σκάφη της Boston Whaler