Η Μotocraft ΑΕ. σε τεχνικά σεμινάρια στις εγκαταστάσεις της VW.

H νέα στρατηγική συνεργασία της Cummins Mercruiser Diesel και της Volkswagen Marine έχει σκοπό την από κοινού εξέλιξη έσω-εξωλεμβίων και εσωλεμβίων ναυτικών κινητήρων έως τα 5.0 λίτρα που θα διατηρούν το πλεονέκτημα της μεγάλης απόδοσης σε συνδυασμό με περιορισμένο βάρος και διαστάσεις όπως και μεγάλη οικονομία καυσίμου. Όλα αυτά θα εντάσσονται και στο πλαίσιο των απαιτήσεων χαμηλών εκπομπών καυσαερίων Tier III που θα τεθεί σε ισχύ από το 2012-14.
Ως γνωστών από την 1.1.2011 οι μέχρι σήμερα γνωστοί κινητήρες ως Volkswagen Marine θα ενσωματωθούν στην γκάμα της Cummins MerCruiser Diesel και θα διακινούνται/υποστηρίζονται αποκλειστικά από το δίκτυο της.

Στα πλαίσια των εξελίξεων αυτών η Ελληνική αντιπροσωπεία Cummins MerCruiser Diesel ΜOTOCRAFT AE εμπλουτίζει ταχύρυθμα την τεχνογνωσία της επάνω στην σειρά Volkswagen, με την πρόσφατη συμμετοχή στο εντατικό τεχνικό σεμινάριο στο Saltzgitter της Γερμανίας.

Τα τεχνικά σεμινάρια διάρκειας μίας εβδομάδας ασχολήθηκαν με εις βάθος τεχνικές επεμβάσεις και εκπαίδευση σε όλη τη γκάμα των έσω-εξωλέμβιων και εσωλέμβιων Volkswagen Μarine με εισηγητή και εκπρόσωπο της Volkswagen Marine Section, Martin Shneider.

Η MOTOCRAFT ΑΕ επενδύει σημαντικά στον τομέα επιμόρφωσης και εκπαίδευσης καθώς κατά την άποψη της εταιρείας το υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας αποτελεί βασική προϋπόθεση για την ποιοτική υποστήριξη και την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών.

Έτσι, δίνοντας το παρόν στα σημαντικότερα γεγονότα του κλάδου με συνεχείς και τακτικές εκπαιδεύσεις η εταιρεία επιτυγχάνει να μεταφέρει επίκαιρη και αναλυτική πληροφόρηση διατηρώντας το πανελλαδικό δίκτυο MerCruiser και Cummins MerCruiser Diesel ενήμερο και εκπαιδευμένο στις τελευταίες εξελίξεις.