Η εταιρεία Lofrans’ ορίζει εκπρόσωπο για τις χώρες της Βαλτικής.

Η εταιρεία Lofrans’ ορίζει την εταιρεία  Powerduo OY σαν επίσημο εκπρόσωπό της στην αγορά των χωρών της Βαλτικής.

Lofrans'

Η εταιρεία Powerduo OY έχει μεγάλη ιστορία στην πώληση και εγκατάσταση μια μεγάλης γκάμας ναυτιλιακών προϊόντων καθώς και στην υποστήριξη των πελατών της.

Έχοντας ένα μεγάλο δίκτυο εκπροσώπων και συνεργατών στην περιοχή, ένα άριστο τεχνικό προσωπικό στην διάθεσή του καθώς και μια στρατηγική που ταιριάζει απόλυτα στην φιλοσοφία της εταιρείας Lofrans’, η εταιρεία Powerduo OY είναι ο κατάλληλος εκπρόσωπος στις αγορές της Φιλανδίας αλλά και των χωρών της Βαλτικής γενικότερα.

Ο κ. Vesa Saarinen, εκπρόσωπος της Powerduo OY δηλώνει: “Είμαστε πολύ χαρούμενη με αυτή την συνεργασία καθώς η εταιρεία Lofrans’  αναγνωρίζει τα υψηλά στάνταρ της εταιρείας μας που αντιπροσωπεύουν άριστα τους πελάτες της αλλά και επειδή θα ανταποκριθούμε κατάλληλα στους ήδη υφιστάμενος πελάτες μας που είναι πολύ απαιτητικοί”.

Τα προϊόντα Lofrans’ είναι 100% Ιταλικά. Το εργοστάσιο που εδρεύει στην Monza αναβαθμίστηκε πρόσφατα με νέες τεχνολογίες και νέες επενδύσεις ώστε η καλύτερη ποιότητα, το καλύτερο σύστημα τιμολόγησης, το νέο ERP και WMS να επιτρέπουν καλύτερο έλεγχο στις πωλήσεις και στις αγορές.

Η εταιρεία Lofrans’ και Max power θα εκπροσωπηθούν από την εταιρεία Powerduo OY στην Έκθεση Σαφών του Ελσίνκι από τις 7 έως τις 16 Φεβρουαρίου 2014.