Η ελίν αρωγός στο «ταξίδι ανθρωπιάς» που οργάνωσε ο “ΑιματοΚρήτης”

Το κοινωνικό της πρόσωπο έδειξε για μία ακόμη φορά η ΕΛΙΝΟΙΛ, στα πλαίσια της 7ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών. Η ελίν στήριξε την διοργάνωση της Λαμπαδηδρομίας στην Κρήτη, το συνολικό συντονισμό της οποίας ανέλαβε ο Παγκρήτιος Σύνδεσμος Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων Σώματος ο «ΑιματοΚρήτης» και διεξήχθει στο διάστημα μεταξύ 30 Αυγούστου και 26 Σεπτεμβρίου, περνώντας και από τους τέσσερις νομούς του νησιού.

Η ελίν, συνδράμοντας το ελάχιστο δυνατό σε αυτή την πολύ σημαντική πρωτοβουλία του «ΑιματοΚρήτη», ανέλαβε να χορηγήσει με καύσιμα τα οχήματα του Συνδέσμου, προκειμένου να συμβάλει με αυτό τον τρόπο στην ενημέρωση για την αναγκαιότητα των προγραμμάτων εθελοντικής αιμοδοσίας και δωρεάς οργάνων σώματος.

Στο διάστημα των δύο τελευταίων χρόνων, όπου η ΕΛΙΝΟΙΛ δραστηριοποιείται στη Μεγαλόνησο, έχει πετύχει να χτίσει μια σχέση εμπιστοσύνης με την τοπική κοινωνία, αποδεικνύοντας στην πράξη πώς μια εταιρία ενέργειας μπορεί να αξιοποιήσει μέρος των δραστηριοτήτων της, για το ευρύτερο καλό του κοινωνικού συνόλου.

Η ελίν,εδώ και 25 χρόνια πρωτοπορεί και στον εφοδιασμό της νησιωτικής Ελλάδας μέσω της χρήσης κατάλληλα κατασκευασμένων δεξαμενόπλοιων τα οποία τροφοδοτούν με ταχύτητα και ασφάλεια το νησιωτικό δίκτυο των πρατηρίων ελίν,εξασφαλίζοντας την επάρκεια τους σε καύσιμα υπό οποιεσδήποτε συνθήκες.