Η «Νέα Εποχή» της Planaco

Επισκεφτείτε την νέα ιστοσελίδα μας planaco

Πέρασε ήδη ένας χρόνος από την αρχή της «Νέας Εποχής» για το γνωστό ναυπηγείο Planaco στην Αίγινα. Με νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς, διοίκηση, πρόσωπο και υποδομή, το ναυπηγείο στην περιοχή Καβουρόπετρα της Αίγινας, δίπλα στη Σουβάλα, που ανήκει στον μεγάλο Όμιλο Folli Follie, έχει συγκεντρώσει μεγάλο αριθμό σκαφών κάθε τύπου, που επιλέγουν την Planaco για τη χειμερινή τους συντήρηση.

Πέρα από έναν μεγάλο αριθμό ιδιωτών από την Ελλάδα και το εξωτερικό, πολλές Ελληνικές επιχειρήσεις στο χώρο του επαγγελματικού yachting επέλεξαν την Planaco ως τη χειμερινή βάση τους. Μεγάλα ονόματα του χώρου όπως Χρήστος Χρυσικόπουλος, Athenian Yachts Enterprises, Moorings, Praxis Yachts κ.λπ. εμπιστεύονται την Planaco για τις ετήσιες εργασίες συντήρησης και όχι μόνο. Επίσης, πολλοί επαγγελματίες-ιδιοκτήτες σκαφών όλων των τύπων, έχοντας δοκιμάσει τις υπηρεσίες του ναυπηγείου μέσα στο 2009, έκλεισαν έγκαιρα θέση και για φέτος την άνοιξη. Ειδικά στην κατηγορία των catamarans, η Planaco έχει γίνει ο πόλος έλξης, λόγω της μεθόδου με power trailer (χωρίς ιμάντες), που δεν καταπονεί τα σκάφη κατά την ανέλκυση και καθέλκυση, αλλά και λόγω χώρου, όπου τα multihulls μπορούν άνετα να παραμείνουν στην ξηρά.

Το ναυπηγείο, που προσφέρει 35 περίπου στρέμματα διαμορφωμένου χώρου με σύστημα αποστράγγισης και συλλογής υδάτων με ελαιοδιαχωριστές, εκ των οποίων 1.000 περίπου τετραγωνικά μέτρα στεγασμένο χώρο για ειδικές εργασίες συντήρησης σκαφών σε ελεγχόμενο περιβάλλον, δύο προβλήτες καθώς και δύο συστήματα ανέλκυσης-καθέλκυσης (το ένα με Power Trailer για σκάφη μέχρι 60 τόνους και το δεύτερο με Synchro Lift μέχρι 250 τόνους, όπου το σκάφος κάθεται πάνω στη φυσική του καρίνα και συγκρατούμενο από ιμάντες μεταφέρεται πάνω σε ράγες μέχρι τη στεριά), σήμερα μπορεί να εξυπηρετήσει σκάφη μέχρι 35 μέτρα.

Με τεχνικό επιτελείο, που απαρτίζεται από τεχνικούς και τεχνίτες όλων των ειδικοτήτων (ξύλο, μέταλλο, πλαστικό), η Planaco προσφέρει προσιτές τιμές καθώς και εγγυημένη δουλειά σε σχεδόν όλο το φάσμα των εργασιών συντήρησης και επισκευής, μέσα σε ένα οικολογικό, πολιτισμένο και ασφαλές περιβάλλον, που φυλάσσεται αυστηρά από εταιρεία security και κλειστό κύκλωμα από κάμερες. Παροχές ρεύματος (220 V – 380 V), νερού και πεπιεσμένου αέρα, ειδικές μεταλλικές βάσεις σκαφών, αλλά και wireless internet είναι διαθέσιμες στους ιδιοκτήτες και τα πληρώματα των σκαφών.

Επισκεφτείτε την νέα μας, πιο φιλική στον επισκέπτη ιστοσελίδα μας στα Αγγλικά, που σύντομα θα γίνει πεντάγλωσση, αρχής γενομένης από τα Ελληνικά και στη συνέχεια Γαλλικά, Γερμανικά και Ρώσικα. Το νέο μας web site σας δίνει τη δυνατότητα να μάθετε περισσότερα για τα ναυπηγεία Planaco, να πάρετε πληροφορίες και να κάνετε κράτηση on-line.

Για περισσότερες πληροφορίες, πραγματικά συμφέρουσες τιμές και κρατήσεις θέσεων μπορείτε να επικοινωνήσετε με το ναυπηγείο Planaco, θέση Καβουρόπετρα, Αίγινα, τηλ. 22970.29.040, fax 22970.27.334, planaco.gr
[email protected]