Ηλεκτρική πασαρέλα από την MarCruising

Τα νέα μοντέλα ηλεκτρικής πασαρέλας του Ιταλικού οίκου TREM ήρθαν να δώσουν μια σοβαρή εναλλακτική λύση έναντι της συμβατικής υδραυλικής. Τα προτερήματα είναι πολλά με πρώτο αυτό του βάρους μιας και δεν ξεπερνάει τα 34 κιλά. Άριστη λοιπόν λύση για μικρά-μεσαία σκάφη, για πλαϊνή τοποθέτηση σε μεγαλύτερα, αλλά και για καλύτερη πλεύση και εξοικονόμηση βάρους και καυσίμου.

Με μήκη 2,0 και 2,3 μέτρα η ηλεκτρική πασαρέλα εφαρμόζεται ιδανικά σε σκάφη από 8 έως και 15 μέτρα. Η δύναμη ανέλκυσης στα 160 κιλά καλύπτει τις ανάγκες ανέλκυσης των περισσότερων φουσκωτών βοηθητικών σκαφών στην πρύμνη. Η δομή είναι από αλουμίνιο 6060 με κάλυψη εποξικής βαφής marine και συνδέσμους, έμβολο μπουκάλας και σημεία στήριξης ΙΝΟΧ316.

Αξιοσημείωτο είναι ότι η εγκατάσταση δεν περιλαμβάνει πλέον τρύπες για σωλήνες λαδιού, βάση στήριξης για υδραυλικό και πολύπλοκες ηλεκτρολογικές συνδέσεις με πλεξούδες. Η τοποθέτηση της ηλεκτρικής πασαρέλας είναι πλέον τύπου “plug and play” με σύνδεση 3 αριθμημένων βυσμάτων και ρεύματος (+/-) σε ένα μικρό κουτί (ηλεκτρονικό κέντρο). Συνεπώς, ο χρόνος και το κόστος εγκατάστασης μειώνονται στο ελάχιστο.

Τέλος σημαντικό προτέρημα της ηλεκτρικής πασαρέλας είναι πως η απλότητα της δομής και λειτουργίας της με ατέρμονες, την καθιστά ιδιαίτερα αξιόπιστη σε λειτουργία με ελάχιστα περιθώρια βλάβης.

Για περισσότερες πληροφορίες:

MARATSINOS S.A.
Αριστοτέλους 3, Άλιμος 17455,
Τηλ. +30 210 9854770-1
Φαξ +30 210 9854690-1

www.marcruising.gr