Ετήσια κοπή πίτας της Lalizas

Την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε η ετήσια κοπή πίτας της εταιρείας Lalizas, στο «Ρακάδικο» που βρίσκεται στον Πειραιά. Όλα τα στελέχη της εταιρείας δείπνησαν και διασκέδασαν, με ζωντανή μουσική, για την νέα χρονία.

Στην κοπή της πίτας παραβρέθηκαν όλοι οι αντιπρόσωποι της εταιρείας από το εξωτερικό: Philip Kleinot από την Ισπανία – Jose Dias από την Πορτογαλία – Kenard & Rene Kemperman από Ολλανδία – Germano Muttini από Ιταλία – Mehmet Akgul από Τουρκία – Renato Jamic από Κροατία – Barry Stone από τη Μεγάλη Βρετανία – Angel Anegnostiev από την Βουλγαρία και ο Rushdi Gasant από την Νοτιά Αφρική.

Ο Πρόεδρος της εταιρείας κ. Σταύρος Λάλιζας έκοψε την πίτα, ευχήθηκε υγεία και ευχαρίστησε όλα τα στελέχη της εταιρείας συνεργάτες και φίλους που βρέθηκαν εκεί για την υποστήριξη τους μέσα στο 2009.Το φλουρί κέρδισε η Έφη Βελέντζα που παραβρέθηκε στην εκδήλωση μαζί με όλη την ομάδα της Χονδρικής Ελλάδος. Μετά τις ομιλίες και τις ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις των ομιλητών, η βραδιά συνεχίστηκε με πλούσιο πρόγραμμα μέχρι αργά το βράδυ.

Ετήσια Κοπή Πίτας της Lalizas

Κοπή Πίτας της Lalizas


Την Πέμπτη 15 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε η ετήσια κοπή πίτας της Lalizas και των MARINA Stores στα κεντρικά γραφεία του Ομίλου Lalizas στον Πειραιά, όπου παρευρέθηκαν όλα τα στελέχη της εταιρείας από όλα τα τμήματα (Marketing, MARINA Stores, Franchise, Commercial, Recreational, Purchasing, IT, Logistics, Production, Accounting, R & D, HR).

Ο Πρόεδρος της εταιρείας Κ Λάλιζας έκοψε την πίτα, ευχήθηκε υγεία και ευχαρίστησε όλα τα στελέχη της εταιρείας, συνεργάτες και φίλους που βρέθηκαν εκεί. Το φλουρί κέρδισε ο Κώστας Μιχαλόπουλος από το Commercial και τμήμα της Χρονίας ψηφίσθηκε το τμήμα MARINA Stores Franchising! Το κλίμα ήταν πολύ ευχάριστο, φίλοι και στελέχη της εταιρείας αντάλλαξαν ευχές για το νέο έτος.