Εξωλέμβιες μηχανές DF175TG και DF150TG

Ανυπομονείτε για τα νέα μοντέλα της Suzuki; Όχι πια! Οι νέες εξωλέμβιες μηχανές Suzuki DF175TG και DF150TG είναι πλέον διαθέσιμες για παραγγελία μέσα από το εκτεταμένο δίκτυο αντιπροσώπων της Suzuki στην Ελλάδα.

eksolemvies-suzuki-DF175TG-DF150TG

Για άλλη μια φορά, η Suzuki βάζει την τεχνογνωσία της και χρησιμοποιεί την μέθοδο «απόλυτου ελέγχου» με σύστημα ηλεκτρονικού γκαζιού, για ομαλότερη και πιο αποτελεσματική λειτουργία του κιβωτίου ταχυτήτων.

Η Suzuki, με μόνη της επιθυμία να παρέχει στους πελάτες της τα καλύτερα, πιο εξελιγμένα και πιο αξιόπιστα προϊόντα, βάζει στις εξωλέμβιες μηχανές DF175TG και DF150TG το σύστημα Lean Burn. Αυτό το έξυπνο σύστημα διαχείρισης καυσίμου προβλέπει τις ανάγκες του κινητήρα σε καύσιμα παρακολουθώντας την απόδοση του κινητήρα αλλά και τις συνθήκες λειτουργίας, για να μπορέσει να έχει ως αποτέλεσμα 16% μεγαλύτερη οικονομία καυσίμου από την αρχική εξωλέμβια μηχανή DF175 και 15% από την DF150, κάτι που βοηθάει τους λάτρεις της θάλασσα να πάνε πιο μακριά, πιο γρήγορα.

eksolemvies-suzuki-DF175TG-DF150TG-1

Όσο για το σύστημα ηλεκτρονικού ψεκασμού καυσίμου, η Suzuki πρωτοστάτησε το 1997 με την χρήση αυτού του συστήματος στους τετράχρονους κινητήρες των εξωλέμβιων μηχανών DF70/60. Χρησιμοποιώντας ακόμα και τώρα αυτή την τεχνική, ο διαδοχικός ψεκασμός καυσίμου πολλαπλών σημείων βελτιστοποιείται μέσα από εντολές που λαμβάνει από μια μονάδα ECM.

Και σε αυτές τις εξωλέμβιες μηχανές, η Suzuki έχει εγκαταστήσει:

  • κινητήρα υψηλής απόδοσης με μεγάλο και ανθεκτικό περίβλημα
  • τον μεγαλύτερο κυβισμό σε σύγκριση με τις άλλες εξωλέμβιες μηχανές της κατηγορίας τους
  • ευμετάβλητη περιστροφική κίνηση βαλβίδων (VVT)

eksolemvies-suzuki-DF175TG-DF150TG-2

Όλες οι τετράχρονες εξωλέμβιες μηχανές παρέχουν αθόρυβη λειτουργία και χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου χωρίς όμως να θυσιάζουν δύναμη και επιδόσεις. Διαλέγοντας τις νέες εξωλέμβιες μηχανές DF175TG και DF150TG μπορείτε να έχετε μέγιστη απόδοση για να μπορέσετε φέτος το καλοκαίρι να κάνετε περισσότερα ταξίδια με λιγότερα έξοδα. Αν πάλι είστε ερασιτέχνης ψαράς και ψάχνετε κάτι πιο μικρό, με την Suzuki μπορείτε να διαλέξετε μέσα από μια μεγάλη ποικιλία.

Έτσι, η Suzuki έχει μια εξωλέμβια μηχανή για κάθε εφαρμογή.