Εμπλοκή ανάμεσα στο Υπερταμείο και τον CEO της ΕΥΑΘ

Η αντικατάσταση του διευθύνοντος συμβούλου εκτιμάται ότι θα προκαλέσει καθυστερήσεις στα σημαντικά projects που έχει ετοιμάσει η εταιρεία.

Τις τελευταίες μέρες στην ΕΥΑΘ έχουν καταγραφεί τεταμένες σχέσεις ανάμεσα στον CEO της εταιρίας Νάρκισσο Γεωργιάδη και στην Διευθύνουσα σύμβουλο του Υπερταμείου Ράνια Αικατερίνη.

Πληροφορίες θέλουν την κ. Αικατερινάρη να έχει ζητήσει την παραίτηση του κ. Γεωργιάδη, ενώ ήδη ενεργοποιούνται δυνάμεις εντός της εταιρίας για την σταθεροποίηση της κατάστασης. Η ΕΥΑΘ έχει αυτήν την στιγμή εξαιρετικό momentum και με άριστες σχέσεις μεταξύ υπαλλήλων και διοίκησης και με πλήρως ολοκληρωμένο επενδυτικό πρόγραμμα. Δεδομένων των παραπάνω η αντικατάσταση του CEO το μόνο που θα επιφέρει είναι καθυστερήσεις.

Με βάση τις ίδιες πληροφορίες, το πρόβλημα ανάμεσα στα 2 πρόσωπα αφορά στο είδος της σύμβασης του κ. Γεωργιάδη ο οποίος επιθυμεί σύμβαση ορισμένου χρόνου με βάση τη θητεία του Διοικητικού Συμβουλίου, του οποίου είναι μέλος.
Αντίθετα το Υπερταμείο προτείνει σύμβαση αορίστου χρόνου η οποία πιθανώς να δημιουργεί ανασφάλεια καθώς μπορεί να λυθεί ευκολότερα.

Σε κάθε περίπτωση ο κ. Γεωργιάδης φέρεται να έχει αναφέρει σε στενούς του συνεργάτες ότι το θέμα είναι τυπικό και θα διευθετηθεί τις επόμενες μέρες.