Ελληνική συμμετοχή στον παγκόσμιο διαγωνισμό φωτογραφίας “Mirabaud Yacht Racing Image 2013”

Ο παγκόσμιος διαγωνισμός φωτογραφίας “Mirabaud Yacht Racing Image 2013”, για την ανάδειξη της καλύτερης ιστιοπλοϊκής φωτογραφίας στον κόσμο, συνεχίζεται και με μια Ελληνική συμμετοχή από τον Νίκο Ζάγκα, ανάμεσα σε 80 κορυφαίους φωτογράφους από όλο τον κόσμο.

Nikos_Zagas_megali

 

Ο Νίκος γεννήθηκε στην Κέρκυρα τον Απρίλιο του 1965. Από την παιδική του ηλικία ασχολήθηκε με τη φωτογραφία, πρώτα σαν παιχνίδι και μετά σαν χόμπι. Στα δώδεκά του χρόνια του έκαναν δώρο την πρώτη του TLR φωτογραφική μηχανή. Στο στρατό υπηρέτησε ως ειδικός φωτογράφος και στη συνέχεια ξεκίνησε επίσημα την καριέρα του σαν φωτογράφος – παράλληλα με τις σπουδές του. Το 1992 εγκαινίασε το δικό του studio. To 1996 ξεκίνησε την ιστιοπλοΐα και έκτοτε φωτογραφίζει κυρίως Regattas. Επιπλέον είναι ο επίσημος φωτογράφος των πιο σημαντικών Regattas στην Ελλάδα.

Μπορείτε να υποστηρίξετε την Ελληνική συμμετοχή του Νίκου Ζάγκα, ψηφίζοντας την σε αυτό το link:

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ:
1) Πατάτε να μπείτε στον σύνδεσμο (link) που βρίσκεται η φωτογραφία: http://www.yachtracingimage.com/gallery/contest-2013/nikos-zagas/

2) Πατάτε το κουμπάκι που λέει J’aime (like) που βρίσκεται κάτω από την φωτογραφία μέσα στο μπλε τετράγωνο. Μονό τότε περνάει η ψήφος σας. Το σύστημα δέχεται μια ψήφο μόνο από κάθε διαφορετικό Facebook προφίλ. Μετά μπορείτε να κάνετε τον σύνδεσμο (link) μοίρασμα (share) στην σελίδα σας ώστε να ψηφίσουν και οι φίλοι σας.

Ας υποστηρίξουμε τους Έλληνες που διαπρέπουν στο εξωτερικό και μας κάνουν όλους περήφανους!!!