ελίν Τεχνική ΑΤΕ: Κατασκευή του νέου εργοστασίου της Weidenhammer Hellas

Το νέο εργοστάσιο της γερμανικής βιομηχανίας συσκευασιών τροφίμων Weidenhammer Hellas θυγατρική της γερμανικής Weidenhammer Packaging Group, ανέλαβε να κατασκευάσει η ελίν Τεχνική στα Οινόφυτα Βοιωτίας. Σημαντικός παράγοντας για την επίτευξη της συμφωνίας, αποτέλεσε η υψηλή τεχνογνωσία που διαθέτει η ελίν Τεχνική στην εκπόνηση ειδικών βιομηχανικών έργων.

Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου είναι περί τα 3.000.000?, ενώ η ολοκλήρωση του αναμένεται τον Μάρτιο του 2010. Στη κατασκευή περιλαμβάνονται η ανέγερση του εργοστασίου συνολικού εμβαδού 4.000 μ2, καθώς και διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου και των οδών πρόσβασης στο εργοστάσιο.

Η ελίν Τεχνική ATE, θυγατρική της ΕΛΙΝΟΙΛ, αποτελεί μια δυναμική τεχνική εταιρία που δραστηριοποιείται στο χώρο των κατασκευών από το 2001, με έμφαση, εκτός από την κατασκευή ειδικών – βιομηχανικών έργων και στην κατασκευή κτιρίων και καταστημάτων μεγάλης επιφανείας, έχοντας συνεργασία με κορυφαίους ιδιωτικούς ομίλους της χώρας μας, όπως η DIXONS- ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, η LIDL HELLAS, η A.B ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ και η Carrefour Μαρινόπουλος ΑΕ.