Εκλογές για νέο Διοικητικό Συμβούλιο ΣΕΚΑΠΛΑΣ-ΠΕΕΥ

Τη Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010 πραγματοποιήθηκαν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέας διοίκησης στο ΣΕΚΑΠΛΑΣ-ΠΕΕΥ στο ξενοδοχείο Metropolitan.

Η συνεδρίαση ξεκίνησε με τον απολογισμό του 2009 από το Γενικό Γραμματέα κ. Αλέξανδρο Ζέη. Ο κ. Ζέης, παρουσίασε τα στοιχεία της αγοράς και ανέλυσε την πτώση πωλήσεων τα τελευταία δύο χρόνια. Ανέφερε προτεινόμενες λύσεις, που θα μπορούσε να στραφεί ο κλάδος και άλλες ιδέες για τους επιχειρηματίες του κλάδου. Ανέφερε επίσης τις επιτυχείς προσπάθειες που έκανε ο ΣΕΚΑΠΛΑΣ-ΠΕΕΥ, στον λιγοστό χρόνο που είχε στη διάθεση του, για να αλλάξει το νομοσχέδιο
σε πολλά σημεία και αυτό τελικά να κατατεθεί στην σημερινή μορφή του, η οποία είναι πολύ καλύτερη από αυτή που είχε προσχεδιάσει.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε μυστική ψηφοφορία για την ανάδειξη του νέου ΔΣ. Το αποτέλεσμα ήταν με σειρά ψήφων που έλαβαν:

1.Αλέξανδρος Ζέης, Διευθύνων Σύμβουλος Motocraft A.E.
2.Δημήτρης Καριοφύλλης, Κατασκευαστής φουσκωτών Olympic
3.Κώστας Μπισκίνης, Διευθύνων Σύμβουλος, Σκάφη Ποσειδών
4.Ηλίας Περιμένης, Ναυπηγείο Oceanic
5.Λυμπέρης Κρανίτης, Ναυπηγείο Νηρεύς
6.Ευάγγελος Γλαρίδης, Ναυτιλιακά Είδη

7.Γεώργιος Λυκάκος, Ναυπηγείο Πρωτεύς
8.Ανέστης Ταρασιάδης, Έμπορος σκαφών
9.Νικήτας Αγγελάκης, Ναυπηγείο Nikita

Το νέο Διοικητικό συμβούλιο αποτελείτε από νέους και δυναμικούς επιχειρηματίες, γνώστες του κλάδου και της θάλασσας. Νέα είσοδος στο Δ.Σ., με πολλές ελπίδες, είναι ο κ. Κώστας Μπισκίνης, στον οποίο ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Το ortsa.gr, εύχεται καλή δύναμη και πολλές επιτυχίες στο νέο αυτό σχήμα. Ο κόσμος της θάλασσας τους χρειάζεται, ειδικά στις μέρες αυτές, που δοκιμάζεται ολόκληρη η κοινωνία μας.