Εκθαμβωτική ποιότητα εικόνας από την SONY

Η Sony φέρνει νέο αέρα στην κατηγορία των τηλεοράσεων.

sony_1

Η σειρά των τηλεοράσεων 4K Ultra HD και Full HD LED BRAVIA™ από τη Sony παρουσιάζει το πρωτοπόρο στυλ «Wedge».

  •  Περισσότερες τηλεοράσεις 4K και σε περισσότερα μεγέθη οθόνης
  • Η ποιότητα εικόνας είναι πραγματικά εκθαμβωτική με τη λειτουργία X-tended Dynamic Range PRO™
  • Η μοναδική δομή «Wedge» εκτινάσσει την ποιότητα του ήχου, εξοικονομεί χώρο και απλοποιεί τις συνδέσεις
  • Χάρη στο One-Flick Entertainment και στην ολοκαίνουργια εμπειρία χρήστη μπορείτε, χωρίς κόπο, να κάνετε streaming σε βίντεο, να εξερευνήσετε τηλεοπτικά προγράμματα, εφαρμογές και προσωπικό περιεχόμενο

sony_3

Η φετινή σειρά τηλεοράσεων BRAVIA με μεγάλες οθόνες, από τη Sony, προσφέρει εξαιρετικές εικόνες και ποιοτικό ήχο, που ολοκληρώνονται από το πρωτοποριακό τους στυλ. Απολαύστε υπέροχους, νέους τρόπους για να εξερευνήσετε και να αλληλεπιδράσετε με όλο το αγαπημένο σας τηλεοπτικό περιεχόμενο. Η απόλαυση των 4K έχει επεκταθεί σε 3 ακόμα σειρές που αποτελούνται από 7 μοντέλα. Η Full HD περιλαμβάνει 6 σειρές με 14 μοντέλα. Όλες αυτές οι σειρές θα βγουν στην αγορά την Άνοιξη του 2014.

Εικόνες με εξαιρετικές λεπτομέρειες και έντονη αντίθεση

Οι νέες τηλεοράσεις ΒRAVIA φέρνουν την ποιότητα της εικόνας στην κορφή της ατζέντας μας. Είτε βλέπετε σε Full HD, είτε σε 4K Ultra HD,με πολύ αναλυτικές λεπτομέρειες, θα χαθείτε στην ένταση και στο συναίσθημα της κάθε σκηνής.

Οι εικόνες είναι πιο φωτεινές και πιο έντονες από ποτέ, με τη νέα τεχνολογία X-tended Dynamic Range™, που εκτινάσσει την αντίθεση για εκπληκτικά έντονα χρώματα μέχρι βαθιά μαύρα. Η κορυφαία BRAVIA X95 παρέχει την απόλυτη ποιότητα εικόνας με την αποκλειστική τεχνολογία X-tended Dynamic Range PRO™, που διαθέτει, η οποία τριπλασιάζει το δυναμικό εύρος για εντυπωσιακή αντίθεση σε κάθε σκηνή. Αυτό είναι το κλειδί για μια πιο καθηλωτική και ικανοποιητική θέαση, από δραματικές σειρές μέχρι προγράμματα με σκηνές από τη φύση.

Εάν σας αρέσουν τα σπορ, το 4K/60p είναι το ιδανικό πρότυπο για να παρακολουθείτε περιεχόμενο που κινείται γρήγορα και οι νέες τηλεοράσεις 4K, από τη Sony, το παρουσιάζουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, δεδομένου ότι όλες υποστηρίζουν το πιο πρόσφατο πρότυπο HDMI, το HDMI 2.0. Αυτές οι τηλεοράσεις είναι, επίσης, συμβατές με το MHL 3.0, που υποστηρίζει έξοδο 4K από smart phones και tablets. Επιπλέον, ενσωματώνουν έναν νέο αποκωδικοποιητή, ο οποίος υποστηρίζει αποκωδικοποίηση codec HEVC και μπορεί να αναπαράγει περιεχόμενα 4K/60p από υπηρεσίες streaming του Internet.

sony_2

Στα μοντέλα 4K, όλα είναι άψογα αναβαθμισμένα από τον ισχυρό επεξεργαστή εικόνας 4K X-Reality PRO. Είτε βλέπετε σε 4K, είτε σε HD, η ειδική βάση δεδομένων εικόνων 4K της Sony προσφέρει ζωντανές εικόνες, έντονα χρώματα και αντιθέσεις.

Η μοναδική τεχνολογία TRILUMINOS Display της Sony εξακολουθεί να προκαλεί ισχυρά συναισθήματα σε κάθε σκηνή με πλούσια, ζωντανά κόκκινα και σμαραγδένια πράσινα. Όλα φαίνονται τόσο αληθινά, όπως τα ξέρετε… ο ουρανός και η θάλασσα, τα ανθισμένα λιβάδια, τα πρόσωπα, και πολλά άλλα. Θα έχετε, επίσης, ακριβώς την ίδια εξαιρετική αίσθηση αν βλέπετε φωτογραφίες και βίντεο που γυρίστηκαν με φωτογραφικές μηχανές και βιντεοκάμερες τελευταίας τεχνολογίας της Sony, που υποστηρίζουν τεχνολογία TRILUMINOS Color.

Έξυπνο και βολικό στυλ «Wedge» που εξοικονομεί χώρο

Η BRAVIA προσθέτει μία μοντέρνα πινελιά στο σαλόνι σας με την εντυπωσιακά όμορφη εμφάνισή της, για το 2014. Η καινοτόμα δομή «Wedge» εισάγει ένα ελαφρώς στενό προφίλ που τυλίγει την οθόνη για να απολαμβάνετε άνετη θέαση. Αυτός ο τολμηρός, νέος σχεδιασμός εξοικονομεί χώρο. Τοποθετήστε, πλέον, την τηλεόρασή σας στον τοίχο ή σε ένα στενό τραπέζι, χωρίς να πρέπει να χρησιμοποιήσετε μία μεγάλη, ογκώδη βάση.