ΔΙΗΜΕΡΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ (ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ-ΠΡΑΚΤΙΚΟ) ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΤΑΔΥΣΗ

Ο σύλλογος Γλαύκος σε συνεργασία με τους εκπαιδευτές ελεύθερης κατάδυσης του Free diving school free diving school διοργανώνει διήμερο σεμινάριο με θέμα την εκπαίδευση στην σωστή τεχνική της ελεύθερης κατάδυσης.

Οι εκπαιδευτές είναι: Παναγιώτης Λιανός, Μανώλης Γιάνκος, Αλέξανδρος Τζανεράκης, Γιώργος Γεωργάς, Γιάννης Γιαννόπουλος, Νίκος Ευθυμίου.
Το πρώτο μέρος του σεμιναρίου θα είναι θεωρητικό και θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 22 Μαρτίου και ώρα 8:00 μμ στα γραφεία του συλλόγου (Αγκύλης 78, Ν. Κόσμος).

Το πρακτικό μέρος θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 28 Μαρτίου στη θάλασσα, όπου θα γίνει εφαρμογή και εξάσκηση των τεχνικών που διδάχθηκαν στη θεωρία.
Η θαλάσσια περιοχή και η ακριβής ώρα θα καθοριστούν από την Δευτέρα στο πρώτο μέρος κατόπιν συνεννόησης μεταξύ των συμμετεχόντων και των εκπαιδευτών.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να το δηλώσουν (τηλ.6945997203-6977573133, [email protected]), αφού ο αριθμός συμμετοχών λόγω του πρακτικού μέρους θα είναι προκαθορισμένος και θα τηρηθεί σειρά προτερεότητας.
Η παρακολούθηση είναι δωρεάν για τα οικονομικώς εντάξει μέλη του συλλόγου, ενώ για τα μη μέλη το κόστος είναι 10 ?.