Διασυλλογικός Αγώνας Optimist του Α.Ν.ΟΓ.

Με απόλυτη επιτυχία στέφτηκε o Διασυλλογικός Αγώνας Optimist που διοργάνωσε ο Αθλητικός Ναυτικός Όμιλος Γλυφάδας (Α.Ν.Ο.Γ) το σαββατοκύριακο 22-23 Ιανουαρίου 2011.

Οι 150 συμμετοχές από ομίλους της Αττικής αλλά και της Περιφέρειας έδωσαν ένα δυναμικό παρών, με τους μικρούς ιστιοπλόους, πρωταγωνιστές του σαββατοκύριακου. Η Επιτροπή Αγώνων με πρόεδρο τον Χρήστο Χιονά ολοκλήρωσε 5 ιστιοδρομίες στην κατηγορία Αγοριών και Κοριτσιών και 2 ιστιοδρομίες στην κατηγορία των 11χρονων.

Το Σάββατο μετά τους αγώνες ακολούθησε μπάρμπεκιου στις εγκαταστάσεις του ομίλου με αθλητές, προπονητές, γονείς και διοργανωτές να διασκεδάζουν μέχρι το τέλος της ημέρας. Επίσης μέρος του αγώνα καλύφθηκε από την τηλεόραση της ΝΕΤ, το οποίο θα προβληθεί με ρεπορτάζ στην εκπομπή Αθλητική Κυριακή.

Η Απονομή των επάθλων πραγματοποιήθηκε την Κυριακή παρουσία του Γενικού Γραμματέα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας, κ. Παπαθανασίου, του Προέδρου του Α.Ν.Ο.Γ, κ. Μιτζάλη, του αρχηγού τμημάτων του Α.Ν.Ο.Γ και Μέλος του ΔΣ της Ε.Ι.Ο, κ. Πασσά, της Προέδρου του Ιστιοπλοϊκού τμήματος Α.ΜΕ.Α, κας Αναστασίου και του Ειδικού Γραμματέα της Ε.Ι.Ο και Πρόεδρο του Ι.Ο.ΠΟ.Ρ., κ. Μπέη.

Ο Α.Ν.Ο.Γ απένειμε τιμητικές πλακέτες στους χορηγούς, έπαθλα στους 3 πρώτους νικητές κάθε κατηγορίας, επαμειβόμενο κύπελλο στον πολυνίκη όμιλο Ι.Ο.ΠΟ.Ρ και στον πολυνίκη προπονητή Ιωάννη Καβαρλίγκο. Τέλος ο Διοργανωτής όμιλος ευχαρίστησε όλους τους συμμετέχοντες και ανανέωσε το ραντεβού του για την επόμενη χρονιά.

Μεγάλος χορηγός και αθλοθέτης του Διασυλλογικού Αγώνα Optimist «Αρχιμηνιά-Αρχιχρονιά 2011» ήταν η εταιρεία ένδυσης Magic Marine, υποστηρικτής η εταιρεία αντηλιακών Reezo και χορηγός επικοινωνίας η istioselida.com

Τα αποτελέσματα των τεσσάρων κατηγοριών είναι :

Optimist Αγοριών
1. Κωνσταντίνος Οικονομίδης του Ναυτικού Ομίλου Κατοίκων Βουλιαγμένης (Ν.Ο.Κ.Β)
2. Κυριάκος Λεουτσάκος του Ολυμπιακού Συλλόγου Φίλων Πειραιά (Ο.Σ.Φ.Π)

3. Νικόλαος Μπριλάκης του Ολυμπιακού Συλλόγου Φίλων Πειραιά (Ο.Σ.Φ.Π)

Optimist Κοριτσιών
1.Ηλιάνα Μπούρα του Ναυτικού Ομίλου Κατοίκων Βουλιαγμένης (Ν.Ο.Κ.Β)
2.Σταυρούλα Ζαράνη του Ναυτικού Ομίλου Καλαμακίου (Ν.Ο.Κ)
3.Βασιλική Μπέη του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πόρτο Ράφτη (Ι.Ο.ΠΟ.Ρ)

Optimist Παίδων
1.Τέλης Αθανασόπουλος του Ναυτικού Αθλητικού Ομίλου Βούλας (Ν.Α.Ο.Β)
2.Παναγιώτης Ματσάδες του Ολυμπιακού Συλλόγου Φίλων Πειραιά (Ο.Σ.Φ.Π)
3.Γιάννης Γεωργάκης του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης (Ν.Ο.Β)

Optimist Κορασίδων
1.Γεωργία Γκλιάτη του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πόρτο Ράφτη (Ι.Ο.ΠΟ.Ρ)
2.Χριστίνα Μαζαράκη του Ναυτικού Ομίλου Καλαμακίου (Ν.Ο.Κ)
3.Μαρίτα Αγγελοπούλου του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πόρτο Ράφτη (Ι.Ο.ΠΟ.Ρ)

Φωτό: Νίκος Αλευρομύτης