Διήμερο σεμινάριο με το Μανώλη Γιάνκο

Η χειμερινή περίοδος είναι αναμφισβήτητα η δυσκολότερη για το ψαροντούφεκο. Οι συνθήκες που επικρατούν τόσο εκτός νερού όσο και εντός πολλές φορές είναι αποτρεπτικές για μια εξόρμηση.

Ο Μανώλης Γιάνκος – μέλος της εθνικής ομάδας που κατέκτησε την 3η θέση στο τελευταίο Ευρωαφρικανικό Πρωτάθλημα – ανταποκρίθηκε θετικά στο κάλεσμα για τη διεξαγωγή ενός διήμερου θεωρητικού σεμιναρίου με θέμα : «Το ρηχό ψάρεμα με αντίξοες συνθήκες» με παράλληλη προβολή βίντεο και τις δύο ημέρες.

Στο σεμινάριο θα αναφερθεί ο εξοπλισμός και η προσαρμογή των τεχνικών που θα χρησιμοποιηθούν, τα θηράματα στα οποία αποδίδει αυτή η μέθοδος ψαρέματος και η αλλαγή στη συμπεριφορά τους, οι πιθανοί κίνδυνοι που μπορεί να προκύψουν, καθώς και οι τρόποι με τους οποίους ο υποβρύχιος κυνηγός μπορεί να εκμεταλλευτεί τις δυσμενείς συνθήκες που επικρατούν υπέρ του.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις 16 + 18 Ιανουαρίου στις 19:30 στα γραφεία του συλλόγου.

Τη Δευτέρα 16/1 στα μέσα του σεμιναρίου θα γίνει λαχειοφόρος αγορά για δύο (2) σχολεία 2ου επιπέδου με έκπτωση 50% στα δίδακτρα προσφορά της εταιρίας NJORD.

Τα οικονομικώς εντάξει μέλη του Γλαύκου έχουν το δικαίωμα της δωρεάν παρακολούθησης των σεμιναρίων, ενώ για τα μη μέλη το κόστος ανέρχεται στα 15 € (συνολικά).

Για δηλώσεις συμμετοχής στο σεμινάριο επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 6976109335 (Μιχάλης) και 6972789518 (Κώστας) ή στο [email protected] στέλνοντας μήνυμα με το ονοματεπώνυμο και το τηλέφωνό σας.

Όσοι επιθυμούν να γίνουν μέλη του Γλαύκου και να επωφεληθούν από τα προνόμια που τους προσφέρονται μπορούν να το κάνουν κάθε Δευτέρα και Τετάρτη από τις 20:30 – 23:30 στα γραφεία του Γλαύκου στο Νέο Κόσμο (Αγκύλης 78, κοντά στο Μετρό)