Διήμερο σεμινάριο με τον Μανώλη Γιάνκο

Ο σύλλογος Γλαύκος διοργανώνει διήμερο σεμινάριο θεωρητικό και πρακτικό με εισηγητή τον εκπαιδευτή ελεύθερης κατάδυσης Μανώλη Γιάνκο, Πρωταθλητή Ελλάδας στο ψαροτούφεκο και την ελεύθερη κατάδυση και κάτοχο πολλών και εντυπωσιακών Πανελληνίων ρεκόρ.

Το θέμα του σεμιναρίου είναι : Το βαθύ ψάρεμα με τη χρήση εναλλασσόμενων.
Θα αναλυθούν και θα διδαχθούν όλες οι τεχνικές που χρησιμοποιούνται, ενώ ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στην αποτελεσματική αλλά κυρίως στην ασφαλή χρήση των εναλλασσόμενων σε όλους τους τρόπους ψαρέματος σε μεσαία και μεγάλα βάθη.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ
-Τετάρτη 01 Δεκεμβρίου 2010 στις 8:00 μμ: Στο εντευκτήριο του συλλόγου (Αγκύλης 78 Ν. Κόσμος) θα γίνει το θεωρητικό μέρος.
-Κυριακή 05 Δεκεμβρίου 2010 στις 11:00 πμ: Θα πραγματοποιηθεί το πρακτικό μέρος στη θάλασσα στα λιμανάκια της Βουλιαγμένης ή στον κόλπο του Δασκαλειού, ανάλογα το που θα επιτρέπει ο καιρός που θα επικρατεί.

Επίσης η εταιρία njord του κ. Γιάνκου θα προσφέρει δύο στολές DRO2P που θα κληρωθούν μεταξύ των συμμετεχόντων στο σεμινάριο.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να το δηλώσουν στα τηλ. 6972789518 – 6977573133 και στο e-mail [email protected], καθώς ο αριθμός συμμετοχών λόγω του πρακτικού μέρους θα είναι προκαθορισμένος και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Η παρακολούθηση του σεμιναρίου είναι δωρεάν για τα οικονομικώς εντάξει μέλη του συλλόγου, ενώ για τα μη μέλη το κόστος είναι 10 ?.