Διήμερο σεμινάριο από τον Γλαύκο

Ο σύλλογος  Γλαύκος διοργανώνει στα μέσα Μαΐου σεμινάριο διάρκειας δύο ημερών, το οποίο θα έχει θεωρητικό αλλά και πρακτικό μέρος.

Το κύριο θέμα θα είναι η προσαρμογή της τεχνικής της ελεύθερης κατάδυσης στο ψαροτούφεκο, ενώ θα αναλυθούν και θα διδαχθούν τα εξής επιμέρους θέματα:

Εκκίνηση της κατάδυσης με όπλο, κατάδυση και ανάδυση με όπλο, ορθή συνεργασία του ζευγαριού στη κατάδυση,  στην υποβρύχια παραμονή και στην ανάδυση,  ανάδυση κινδύνου με ή χωρίς σημαδούρα κοντά κλπ.

Εισηγητές θα είναι ο Τάσος Χάλαρης, ο Γιάννης Σιδέρης και ο Γιώργος Παλαιολόγος.

Την Δευτέρα 9 Μαΐου 2011 στις 6:00 το απόγευμα θα διεξαχθεί το θεωρητικό μέρος του σεμιναρίου στο εντευκτήριο του συλλόγου που βρίσκεται στο Νέο Κόσμο, Αγκύλης 78 πλησίον της Φρατζή.

Το Σάββατο 14 Μαΐου θα γίνει το πρακτικό μέρος, ενώ η ώρα έναρξης και η θαλάσσια περιοχή θα καθοριστούν από τη Δευτέρα κατόπιν συνεννοήσεως με τους εισηγητές και τους συμμετέχοντες.

Όλες οι προσπάθειες θα βιντεοσκοπηθούν και το υλικό θα διατεθεί σε όλους όσους θα λάβουν μέρος.

Επίσης στο τέλος θα κληρωθεί σε λαχειοφόρο αγορά μία στολή Kriptias XXone standard ή επί μέτρο σε πάχος της επιλογής του τυχερού.

Η παρακολούθηση του σεμιναρίου είναι δωρεάν για τα ταμειακώς εντάξει μέλη του «Γλαύκου»,  ενώ για μη μέλη το κόστος θα είναι  10€.

Ο αριθμός των συμμετοχών θα είναι περιορισμένος και οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να το δηλώσουν εγκαίρως στα τηλέφωνα 6972789518 και 6977573133 ή στέλνοντας e-mail με ονοματεπώνυμο και ένα κινητό στο  «[email protected]».