ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΝΕΧΗΣ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΗΣ CIGARETTE RACING TEAM

Δεύτερη βράβευση έλαβε η Cigarette από την ομοσπονδία κατασκευαστών σκαφών ΗΠΑ για την καλύτερη παρουσία στο Ναυτικό Σαλόνι στο Μιάμι. Με δέκα εκθαμβωτικά σκάφη συμπεριλαμβανομένων του νέου 46 MERCEDES AMG EDITION, του νέου περιπολικού σκάφους 39 TIOP FISH για την Αστυνομία του Μαϊάμι, όπως και του πετρελαιοκίνητου 49 GRAND SPORT.

Η Cigarette αιχμαλώτισε τους επισκέπτες του σαλονιού και επιβεβαίωσε την μεγάλη δυναμική του ναυπηγείου. Η συνεργασία ιδίως με την AMG και τη Mercury Racing για το νέο 46 AMG ήταν αυτή που έκλεψε την παράσταση.

Το νέο 46 με μοναδικό Λευκό/Ασημί χρωματισμό και κινητήρες 1350 ίππων, συνοδευόταν και από την παρουσία μίας 350 κουπέ.

Συνεχής ήταν η παρουσία του κ. Fred Kiekhaefer, πρόεδρου της Mercury Racing ο οποίος εξέλιξε τους νέους κινητήρες 1350 της MerCruiser με το νέο πόδι Μ8. Η τελική ταχύτητα αναμένεται περίπου στα 140 mph.

Ιδιαίτερα ενδιαφέρον, ιδίως για την Ευρώπη ήταν και το 49 Grand Sport εξοπλισμένο με δύο κινητήρες Cummins MerCruiser Diesel 715hp και ταχύτητες άνω των 70 mph.

Η Cigarette παίρνει σταδιακά το προβάδισμα στα πετρελαιοκίνητα σκάφη επιδόσεων και είναι αξιοσημείωτο πως το πρώτο τέτοιο σκάφος κατασκευάστηκε με την πρωτοβουλία της Ελληνικής αντιπροσωπείας Motocraft, συνδυάζοντας τους κινητήρες Cummins MeCruiser με τα πόδια Mercury Racing – με μεγάλη έμφαση στην αρτιότητα της μηχανολογικής εγκατάστασης και των παρελκομένων.

Motocraft S.A.
Λ. Αλίμου 48, Άλιμος 174 55
τηλ. 210 9888288

fax 210 9850102
e mail [email protected]
motocraft