Βραβείο καλύτερου νέου αντιπροσώπου Boston Whaler στην Motocraft

Η Boston Whaler βράβευσε την εταιρεία Motocraft ως τον καλύτερο νέο αντιπρόσωπο σκαφών, όσον αφορά τις πωλήσεις. Η βράβευση έλαβε χώρα στο Μιλάνο της Ιταλίας και έγινε από τον πρόεδρο της Boston Whaler Tim Schiek. Το βραβείο παρέλαβε ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Αλέξανδρος Ζέης.

Μία ακόμη διάκριση για την Motocraft που αποδεικνύει ότι ακόμα και στις δύσκολες περιόδους επιτυγχάνει θετικά αποτελέσματα που βασίζονται πάνω στην πολυετή τριβή και εμπειρία αλλά και την αγάπη για την θαλάσσια αναψυχή.

Λίγα λόγια για την Boston Whaler:

Από το 1958 η Boston Whaler κατασκευάζει σκάφη που έγιναν διαχρονικά και απέκτησαν αφοσιωμένους οπαδούς παγκοσμίως. Ο θρύλος της Boston Whaler κτίστηκε επάνω στην στιβαρή, αβύθιστη κατασκευή, στην ποιότητα και στον απαράμιλλο χαρακτήρα των σκαφών της.

Σήμερα τα Boston Whaler  είναι πιο σύγχρονα από ποτέ, με νέες αξιόπλοες γάστρες βαθύ «V», υψηλές επιδόσεις και μοναδική εργονομία. Η πατενταρισμένη κατασκευή Unibond™ εκτός από το ότι καθιστά τα σκάφη αβύθιστα, αυξάνει σημαντικά την χωρητικότητα επιβατών, προσφέροντας έτσι μεγάλη χρηστικότητα, ακόμα και στα μικρότερα μοντέλα.

Επίσης, ως γνωστών, η Boston Whaler αποτελεί βασικό προμηθευτή πολλών σωμάτων ασφαλείας παγκοσμίως, κατασκευάζοντας περιπολικά, διασωστικά, πυροσβεστικά, σκάφη καταδρομών και άλλα.

Η  Motocraft AE είναι πρωτοπόρος στους κινητήρες θαλάσσης, στα σκάφη αναψυχής, στα συστήματα πρόωσης, παραγωγής ενέργειας και στον ναυτιλιακό εξοπλισμό.

Η αφοσίωση  στην εξυπηρέτηση του πελάτη, στην ανάπτυξη των προϊόντων  και στην ποιότητα τους είναι τα στοιχεία που κάνουν την Motocraft να ξεχωρίζει.