Αφήστε τις έγνοιες στη στεριά και σαλπάρετε με ασφάλεια!

Η seaSOS είναι η πρωτοποριακή υπηρεσία θαλάσσιας εξυπηρέτησης που μετράει ήδη 5 χρόνια λειτουργίας. Μέσα στο διάστημα αυτό, εκτός από πολύτιμη εμπειρία, έχει αναπτύξει ένα ευρύ δίκτυο συνδρομητών και συνεργατών σε όλη την Ελλάδα και έχει πραγματοποιήσει με επιτυχία πλήθος επεμβάσεων εκπληρώνοντας με υπευθυνότητα την αποστολή της που είναι να μπορούν τα μέλη της να αφήνουν τις έγνοιες στη στεριά και να σαλπάρουν με ασφάλεια.

H συνδρομή στη seaSOS είναι ετήσια, απόλυτα προσιτή και απευθύνεται σε κατόχους μηχανοκίνητων (cruisers), ιστιοπλοϊκών ή φουσκωτών σκαφών, ερασιτέχνες ή επαγγελματίες και εταιρείες ενοικίασης σκαφών αναψυχής. Οι συνδρομητές έχουν τη δυνατότητα της τηλεφωνικής κλήσης και της άμεσης εξυπηρέτησής τους 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες το χρόνο σε: Αργοσαρωνικό, Ευβοϊκό, Κυκλάδες, Κορινθιακό, Παγασητικό, Θερμαϊκό, Χαλκιδική και όλο το Ιόνιο, δηλαδή το 75% των ελληνικών θαλασσών.

Με διοικητική έδρα την Αθήνα και τεχνική βάση το Λαύριο, η seaSOS προσφέρει, εκτός από υπηρεσίες άμεσης επέμβασης και υποστήριξης στη θάλασσα, και μια σειρά επιπρόσθετων υπηρεσιών που διευκολύνουν την ενασχόληση με τη θάλασσα και το σκάφος.

Σήμερα η seaSOS έχει κερδίσει την αναγνώριση και την εμπιστοσύνη του κόσμου της θάλασσας, γεγονός που αποτυπώνεται στη συνεχώς διευρυνόμενη βάση συνδρομητών της και τα πολύ θετικά σχόλιά τους.

Και αυτό το καλοκαίρι η seaSOS, τα 5 υπερσύγχρονα σκάφη της, το ικανό προσωπικό και οι έμπειροι και αξιόπιστοι συνεργάτες της είναι εδώ για να προσφέρουν αυτό που κάθε κάτοχος σκάφους θέλει να έχει: την αίσθηση ασφάλειας και ελευθερίας που θα του επιτρέψει να χαρεί με την παρέα του ή την οικογένειά του ξένοιαστες και ευτυχισμένες εξορμήσεις στις πανέμορφες ελληνικές θάλασσες.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Διοικητικές Υπηρεσίες:

Λεωφ. Συγγρού 101, 117 45 Αθήνα, Τηλ: 210 92 11 545, Fax: 210 92 21 589,

e-mail: [email protected],

www.seasos.gr