Αυτόματα συστήματα φλαπς «Smart tabs» από την Eval

logo-eval

Η Eval παρουσιάζει τα νέα αυτόματα συστήματα φλάπς εξοπλισμένα με μπουκάλες αζώτου κατάλληλα κυρίως για μικρά σκάφη, φουσκωτά-πλαστικά. Κύρια πλεονεκτήματα τους είναι το μειωμένο φαινόμενο ορθοπλωρίσματος, το άμεσο πλονάρισμα, η καλύτερη ευστάθεια του σκάφους ακόμα και σε υψηλές ταχύτητες,προφέροντας τη μέγιστη οικονομία στα καύσιμα. Ο τρόπος λειτουργίας τους είναι απλός όπως και η εγκατάσταση τους αφού δεν απαιτούνται καλώδια ή άλλες ηλεκτρομηχανικές εγκαταστάσεις.

eval-1

 

Κατά τη διάρκεια χαμηλών ταχυτήτων οι μπουκάλες αζώτου κρατούν τα πτερύγια χαμηλωμένα ενώ στις υψηλότερες ταχύτητες επιτρέπουν με τη πίεση του νερού τα πτερύγια να μετακινηθούν κάθετα ανάλογα με τη δύναμη που απαιτείται (σχέση μηχανής /σκάφους). Το αποτέλεσμα αυτού είναι η επιπρόσθετη ανύψωση της πρύμνης στις χαμηλές ταχύτητες δημιουργώντας καλύτερες συνθήκες πλεύσης καθώς και ταχύτερο πλονάρισμα εξασφαλίζοντας μικρότερη κατανάλωση καυσίμου.

Η Eval διαθέτει στη γκάμα της 8 εκδόσεις οι οποίες καλύπτουν σκάφη με ιπποδύναμη από 8 έως 250 ΗP και ασκούμενη πίεση μπουκάλας από 9kgέως 41kg. Για περισσότερες πληροφορίες τα είδη αυτά είναι διαθέσιμα στον νέο προϊοντικό της κατάλογο, σε καταστήματα ναυτιλιακών ειδών σε όλη την Ελλάδα, στα εξειδικευμένα Eval point ενώ μπορείτε ακόμα να ανατρέξετε στην ιστοσελίδα της εταιρείας www.eval.gr, e-mail:[email protected].