Αυλαία για το επιτυχημένο X-Match Race 2009

Το X-Match Race που διοργάνωσε ο Ναυταθλητικός Όμιλος Τζιτζιφιών Καλλιθέας και η Ελληνική Κλάση Platu25 από τις 18-20 Δεκεμβρίου στέφτηκε με απόλυτη επιτυχία και έριξε αυλαία την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου αναδεικνύοντας τον νικητή μετά από σκληρές μάχες στον Φαληρικό όρμο.

Οι καιρικές συνθήκες που ξεκίνησαν με νότιους ανέμους μέτριας έντασης για να φτάσουν μέχρι τα 22ν.μ επέτρεψαν να ολοκληρωθεί μια σειρά αγώνων στην οποία μονομάχησαν οι τέσσερις πρώτοι σε ένα τελικό και σε ένα μικρό τελικό.

Νικήτρια ομάδα μετά από εντυπωσιακές μονομαχίες αναδείχτηκε το πλήρωμα του Μιχάλη Μηλαίου με τους Μιχάλη Πατενιώτη, Τζώρτζη Ζεϊμπάρη και Σπύρο Δήμου. Οι αθλητές δήλωσαν στην τηλεόραση της ΕΡΤ απόλυτα ικανοποιημένοι από την απόδοση τους αλλά και από την διοργάνωση των αγώνων παρόλο που ο καιρός δεν στάθηκε όλες τις ημέρες κατάλληλος.

Την δεύτερη θέση κατέκτησε η Ομάδα Ursa Minor με κυβερνήτη τον Αντρέα Καραλή και πλήρωμα τους Αλίνα Στρατηγίου, Αντρέα Θεοδωρίδη και Νίκο Σαμαρτζή. Τέλος στο τρίτο σκαλί του βάθρου ανέβηκε η Ομάδα Αταλάντη με κυβερνήτη τον Στρατή Ανδρεάδη και πλήρωμα τους Αναστάσιο Μηλιώνη, Στέλιο Σωτηρίου και Θοδωρή Πολυχρονίδη.

Η Ελληνική κλάση Platu25 ευχαρίστησε θερμά τον Διοργανωτή Όμιλο Ν.Ο.Τ.Κ, τους Διεθνείς και Έλληνες κριτές την Οργανωτική Επιτροπή και φυσικά τους Αθλητές ευχόμενη Καλές Γιορτές και Καλές Θάλασσες.

Για περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφίες επισκεφτείτε το
platu25