Αποτελέσματα κλήρωσης διαγωνισμού στα EVAL Point

Η EVAL διοργάνωσε με πολύ μεγάλη επιτυχία τον Διαγωνισμό που έλαβε χώρα στα 24 καταστήματα του δικτύου συνεργατών EVAL POINT σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Ο αριθμός των συμμετοχών ήταν αξιοσημείωτος και την κλήρωση, που έγινε στις εγκαταστάσεις της EVAL, πραγματοποίησε ο ίδιος ο κ. Ε. Βαλλιανάτος.

•Ο πρώτος νικητής κερδίζει ένα φουσκωτό σκάφος με εξωλέμβια μηχανή και προέρχεται από το κατάστημα EVAL POINT «ΠΑΠΠΑΣ Δ. ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΗΣ & ΣΙΑ» στην Ελευσίνα.

•Ο δεύτερος νικητής κερδίζει ένα διπλό κανό και προέρχεται από το κατάστημα EVAL POINT «ΦΩΤΑΡΑ-ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ ΙΩΑΝΝΑ» στην Κόρινθο.

•Και ο τρίτος νικητής κερδίζει ένα ζευγάρι πέδιλα του σκι με λαβή και σχοινί και προέρχεται από το κατάστημα EVAL POINT «ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΥ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗ-WAVE CENTER» στην Σαλαμίνα.

Μετά την κλήρωση ο κύριος Ε. Βαλλιανάτος δήλωσε ότι «πρόθεση της EVAL είναι η συνεχής υποστήριξη του δικτύου των συνεργατών EVAL POINT και η μεγάλη επιτυχία του διαγωνισμού δίνει το έναυσμα για την συνέχιση των προωθητικών ενεργειών που υποστηρίζουν την δραστηριότητα του κλάδου.»

Πληροφορίες:
EVAL Ε. Γ. Βαλλιανάτος,

e-mail: [email protected]
Τηλ. 210 55 90 872, Φαξ. 210 55 90 871
www.eval.gr